Radio Simplu

Cum arată cele mai frumoase femei din lume atunci când uită să folosească produse cosmetice

Toate femeile ar trebui să recunoască faptul că în zilele noastre frumusețe înseamnă un machiaj bine făcut. Nu degeaba au și apărut glumele în care un bărbat se poate speria a doua zi dimineața de o femeie pe care a cunoscut-o cu o seară înainte.

În acest articol îți vom arătasas cum arată cele mai frumoase vedete fără pic de machiaj. Cum sunt ele când se trezesc de dimineață, fără camerele de filmat. Așa vvom putea face cele mai bune comparații între cum arată ele de fapt și cum arată după mici ajustări.

Angelina Jolie

Am văzut-o pe actriță în foarte multe cazuri fără machiaj atunci când doar se plimba sau când mergea la cumpărături. Cel mai probabil vedeta își dorește să-și lase pielea să respire, iar aceasta este o decizie bună.

Christina Aguilera

Cunoscuta cântăreață din contra, nu prea se afișează fără machiajul potrivit. Dar fotografii pricepuți mereu vor găsi momentul perfect pentru cadrul necesar. Fanii artistei cred că ea trebuie să renunțe la machiaj pentru că îi stă bine și fără.

Rihanna

Pot afirma cu toată sinceritatea că pe chipul artistei machiajul nici nu este obligatoriu. Poate cântăreața ar trebui în general să renunțe la produsele cosmetice n loc să dea atât de mulți bani pe ele?

Jessica Alba

Actrița la care viseaază milioane de bărbați consideră că în timpul liber nu este neapărată nevoie de produsee de machiaj. Așa că nu este foarte greu să găsești câteva poze cu ea fără machiaj. În fiecare caz artista arată perfect!

Megan Fox

Foarte multe voci spun că Megan ar fi cea mai frumoasă femeie din lume. Cu toate acestea, vedeta era foarte des țința glumelor pe vremea când era la liceu. În cazul ei machiajul doar scoate în evidență tot ceea ce este de apreciat.