Radio Simplu

Intalnirea dintre pisici si o banda de alergat

Pisicile încearca să înţeleagă banda de alergare

Nu doar oamenii au nevoie sa se mentina in forma si sa dea jos surplusul de kilograme, ci si cateii. Pentru ei a fost conceputa o banda de alergare speciala.

Si animalele au nevoie de miscare pentru a fi in forma si pentru a mentine o greutate normala si constanta a corpului.

Exemple de obezitate se inregistreaza si in randul patrupedelor, chiar daca pare usor amuzant.

In acest sens a fost realizata o banda de alergare dedicata patrupedelor. Atat cainii, cat si pisicile isi pot face exercitiile de rigoare linistite, cu o conditie: stapanul sa dispuna de cei 1.000 de dolari ce reprezinta costul unui asemenea aparat.

Acesta va fi ales in functie de greutatea si talia animalului. Acestea pot fi prevazute cu gratii pentru ca animalul sa nu fie distras de la munca sa, dar si pentru a fi legat. Aparatul functioneaza si cu telecomanda.

Unul dintre posesorii unui astfel de aparat se declara multumit, caci atat timp cat prietenul sau patruped isi consuma energia pe banda de alergare, nu mai are timp si de ros pantofii prin casa.

Pisicile sunt, probabil, cele mai simpatice animale de pe Pamant. Iar cele din imaginile de mai jos nu sunt cu nimic mai prejos. Despre ce este vorba. Doua pisici, una alba si una de culoare neagra sunt puse fata in fata cu o banda de alergat.

Bineinteles ca ea se roteste continuu, iar patrupedele incearca din rasputeri sa inteleaga ce se intampla. Ii mai altoiesc cate o labuta, poate se lasa impresionata sau se opreste, dar nimic. Banda de alergat isi continua imperturbabil rotirea.

Filmuletul trebuie urmarit pana la capat deoarece la finalul lui se mai intampla ceva amuzant: una dintre pisici o loveste fara sa vrea pe cealalta cu labuta, iar cea din urma se sperie, crezand ca banda de alergare a reactionat. Mai jos, imaginile cu cele doua pisici haioase: