Radio Simplu

Înmormântare Mihai Constantinescu. Ce mesaj de iubire i-a scris soția pe coroana de orhidee albe

GALERIE FOTO (2)

Durere mare, oameni mulți, atmosferă apăsătoare și o ploaie măruntă, care se amestecă discret cu lacrimile celor prezenți. Mihai Constantinescu este condus pe ultimul drum azi, 31 octombrie, la Cimitirul Ghencea Militar din București, solistul fiind înmormântat cu onoruri militare. Cele două femei care i-au stat aproape în ultimele luni de viață, fosta și actala soție, sunt un monument de durere.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani, după ce timp de aproape cinci luni a stat în comă la Spitalul Floreasca din București, în urma unui infarct. Azi, 31 octombrie, a fost condus pe ultimul drum, iar fanii, colegii de breaslă și prietenii au venit în număr mare să-și ia adio de la cel care ne-a marcat sonor copilăria cu superbele-i melodii «Iubiți și câinii vagabonzi», «Vitezomanul Gică» sau «O lume minunată».

I-a văzut triști și înmărmuriți de durere pe Adrian Daminescu și pe soția lui, pe Anca Țurcașiu, alături de care Mihai Constantinescu a cântat veri la rând pe Litoral, pe Marius Țeicu, dar și pe Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie.

„Iubirea ta este tatuată în inima ta”, este mesajul pe care soția Simona Secrier l-a scris pe coroana de „adio”
foto: Click!

În biserică, în timpul slujbei de înmormântare, fosta soție Mihaela Constantinescu nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar Simona Secrier, actuala soție, abia se mai putea ține pe picioare. De altfel, aceasta din urmă și-a declarat dragostea veșnică și pe panglica de pe coroana de flori, pe care a depus-o la căpătâiul celui pe care l-a iubit timp de 20 de ani. „Iubirea ta este tatuată în inima mea”, a scris Simona Secrier pe coroana din orhidee, lalele albe și trandafiri.