Radio Simplu

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Alin de la Exatlon. Medicii sunt vehemenți. Ce s-a descoperit la analize

Alin a suferit o ruptură de aproape 5 centimetri la fascia genunchiului, un înveliș care acoperă articulația. Riscul era ca tibia să sară practic de la locul ei, spun medicii.

Alin a ignorat sfaturile medicilor din Dominicană și a luptat până la capăt, ca un adevărat războinic.

Alin: „Câteodată mă doare fără să fac nimic, câteodată mă doare şi când apăs”

Alin Andronic a trăit clipe cumplite în urmă cu mai mulți. Din cauza mai multor probleme pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor, el nu și-a putut urma visul, și anume, cel de a deveni un fotbalist renumit. Deși acum este concurent la Exatlon, el nu se simte pe deplin încrezător, dat fiind faptul că, ani la rândul el a fost nevoit să profeseze în alt domeniu.

Alin Andronic a povestit în cadrul ultimei ediții de la Exatlon că regretă mult faptul că nu a devenit fotbalist din cauza accidentărilor și a faptului că a suferit mai multe operații.

„Aştept să vină şi momentul meu în viaţă în care pot să zic că ceva bun se va întâmpla şi cu mine. Am avut multe de suferit în viaţă, şi cu părinţii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung fotbalist, nu am reuşit fiindcă am avut multe operaţii, accidentări”, a declarat Alin Andronic la Kanal D.

Alin Andronic, membrul echipei Războinicilor a dezvăluit că și-ar dori să folosească banii pe care i-ar câștiga de la Exatlon ca să-și ajute familia. Premiul fiind de 100.000 de euro.

„Nu simt deocamdată nimic, nicio diferenţă. Câteodată mă doare fără să fac nimic, câteodată mă doare şi când apăs”, le-a mărturisit Alin Andronic colegilor care au mai rămas încă în competiţie.

Cristi Pulhac a fost în aceșai sentiment și a fost de acord cu ce a zis Alin, mărturisind că la rândul lui și el își dorește ca toată lumea să fie sănătoasă.

„Aş prefera ca fiecare să fie sănătos şi să fie mulţumit în sinea lui că a făcut tot ceea ce a depins de el şi că cele 4 luni petrecute aici nu au fost în zadar”, a spus Cristi Pulhac.

„Pe colegii mei îi simt lângă mine, îi simt că sunt trişti, bineînţeles că nu am de unde să ştiu dacă este o tristeţe sinceră sau nu pentru că dacă eu nu voi putea concura este o şansă în plus pentru ei”, a mai spus Alin Andronic.