Radio Simplu

BREAKING. Christian Sabbagh a anuntat ca pleaca de la Kanal D Romania!

Christian Sabbagh a surprins pe toată lumea când a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care îi anunță pe prietenii virtuali că, după opt ani, părăsește Kanal D. Se pare că jurnalistul va începe o nouă etapă din viața lui, la un alt post de televiziune, însă îndeamnă publicul să urmăreacă în continuare postul lui de suflet.

„De opt ani sunt alături de dumneavoastră, la Kanal D. Vine ziua când trebuie să ne luam și la revedere! De mâine, altcineva îmi va lua locul! Ne vom revedea curând, din altă postură! Nu uitați să vizionați postul meu de suflet, Kanal D!

Rămâneți cu bine! Aveți grijă de dumneavoastră!”, a scris acesta pe pagina lui oficială de Facebook. După ce a postat în mediul online mesajele de despărțire, acesta a decis să își închidă contul pe care l-a avut activ mulți ani de zile.

Nu cu mult înainte de acest mesaj, Christian Sabbagh a mai lăsat câteva cuvinte, cuvinte care ar lăsa să se înțeleagă că ar fi vorba de o schimbare voită din partea șefilor. „Într-o zi, un „mare jurnalist” a spus că publicul s-a săturat de fețele celor vechi, că e nevoie de o schimbare, de oameni noi. Poate că așa stau lucrurile, poate că nu! Spre deosebire de mulți, eu nu țin la un scaun, doar la oameni! Nu vă bateți capul să aflați cine este acel „mare jurnalist”.”

A DEVENIT TATĂ PENTRU A PATRA OARĂ

Christian Sabbagh a devenit tată pentru a patra oară, în luna octombrie. Prezentatorul de la Kanal D a făcut anunțul prin intermediul unui live, pe contul personal de socializare, împreună cu soția sa, Iulia. Soția jurnalistului a fost la un contrul de rutină, însă medicii i-au transmis că trebuie să intre rapid în sala de operații pentru a naște. Femeia a adus pe lume un băiețel.

„Vreau să vă spun că mămica este sănătoasă. Băiețelul este sănătos. Uitați-vă cum arată la nici opt ore, nouă ore de la naștere. Anais e bucuroasă foc pentru că își vede fratele”, a mărturisit Christian Sabbagh. „Bebe nu a mai putut aștepta și că își dorește să își cunoască surioara, să-și cunoască tatăl, mămica și, așadar, a venit pe lume”, a spus și Iulia, soția lui Christian Sabbagh.

Prezentatorul știrilor de la Kanal D a mai precizat că a fost copleșit de emoții. „Am făcut naveta de vreo opt ori de la casă la clinică. Schimb-o pe Anais. Recunosc, e prima oară, când schimb un bebeluș, când îl spăl, când îi dau să mănânce”, a spus Christian Sabbagh.

Iulia și Christian Sabbagh s-au căsătorit anul trecut, în martie. Mai au împreună o fetiță, Anais, în vârstă de un an. Prezentatorul TV mai are doi copii, Yasmine și Edi, dintr-o căsătorie anterioară.