Radio Simplu

Incredibil, ce facea Dincă în momentul în care o ardea pe Alexandra în butoi!

Gheorghe Dincă a făcut o serie de mărturisiri șocante în ceea ce privește uciderea Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă urmează să fie adus în fața judecătorilor pentru faptele sale oribile după ce, în urmă cu o săptămână, s-a decis trimiterea lui în instanță. Anchetatorii au și dat rechizitoriul în care monstrul din Caracal i-ar fi spus tot ce a făcut unui coleg de celulă, persoană aflată sub acoperire.

Din rechizitoriul oficial reiese clar profilul criminal al principalului suspect. Gheorghe Dincă nu pare că doar le-ar fi omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, ci și acela că le-ar fi supus unor chinuri repetate pe cele adolescente în vârstă de 15 și respective 17 ani, unele greu de imaginat și de îndurat de familiile victimelor sale.

Despre Alexandra de pildă, Dincă a spus adevărul, de ce ar fi ucis-o cu sânge rece, culmea, nu pentru că fata sunase la 112, ci motivul ar fi fost cu totul altul, legat de atitudine „După ce am petrecut noaptea împreună, a doua zi mi-a cerut să merg în oraș să îi iau medicamente că zicea că o doare stomacul. Am legat-o așa cu o sfoară de picioare și de pat. Am plecat și am lăsat telefoanele pe masă, erau niște telefoane vechi, eu m-am gândit dacă nu am încărcat cartelele nu poate să sune. Când m-am întors acasă era deja echipată, îmbrăcată, aștepta să vină s-o ajute. Și căpătase un tupeu, vorbea foarte diferit, își schimbase atitudinea și tot”, a spus monstrul din Caracal, care avea să ardă, conform spuselor lui, cadavrul într-un butoi în care, de obicei, scăpa de tot felul de lucruri.

În mod cu totul ciudat, criminalul din Caracal nu a avut regret în clipa în care și-a omorât victima. „Nu găsește explicații pentru ceea ce a făcut și consideră că s-a aflat la mâna Destinului implacabil. Regretele nu se raportează direct la chinul suferit de victime în cursul uciderii lor, ci la situația în care acesta a ajuns”, se menționează în rechizitoriu. Mai mult, Gheorghe Dincă vorbea la telefon când o ardea pe Alexandra în butoi!!! El negocia cu o rudă despre posibilitatea de a vinde casa, iar din dezvăluirile făcute colegului de celulă, era perfect conștient de consecințele faptelor sale, ba a avut și un moment când a plâns, dar nu de mila victimelor, ci a lui.

Potrivit experților FBI consultați de autoritățile române, Gheorghe Dincă este un criminal atipic și multe detalii din acțiunile sale contrazic statisticile de specialitate.