Radio Simplu

Incredibil. Câți bani a cerut acest taximetrist pentru o cursă în noaptea de Revelion

Breasla taximetriștilor nu este lipsită de ”uscăciuni”, ca în toate domeniile de activitate, dar de Revelion, unii chiar sar calul. Mai ales că prind clientul mai mult sau mai puțin cherchelit. S-a întâmplat și la această cumpănă dintre ani. Prețul pentru cursă? ”Ucigător”, deși aparatele de taxat nu au nicio treabă cu evenimentele.

Pe celebra adresa site-ului CANCAN.RO a venit o povestioară a unui client nemulțumit, dar și tare ghinionist. Sigur, la partea cu ghinionul intră în rol și taximetristul, ”băiat cu mână lungă”. Concret? Iată ce spune clientul nemulțumit și, încă, supărat foc:

”Am cinstit cu băieții, cu fetele… Cam mult, dar asta e, o dată pe an e Revelionul. Spre dimineață am plecat spre casă. Cam printre ultimii… Am ajuns la bariera de la Centrul Vechi, să iau un taxi. Voiam să ajung până la Diham. Nu e o cursă lungă, nici scurtă. 100 de lei mi-a cerut. Fără negociere, fără nimic. Am urcat, că nu mai prindeam altul și, sincer, eram amorțit și voiam să ajung mai repede în pat.

Am acceptat, deși asta nu s-ar fi întâmplat niciodată în alte condiții. Acuma urmează lovitura! Am ajuns la destinație, am plătit, omul nici merci nu mi-a spus, am coborât. Am băgat mâna în buzunare, deh, să văd dacă mai am telefonul, banii… Banii nu-i mai aveam.

Cum ușa nu o închisesem i-am zis taximetristului că mi-au căzut banii… S-a uitat urât la mine, chipurile l-am jignit. I-am cerut să mă uit în mașină… M-a înjurat, s-a întins și a tras ușa, apoi a plecat… 800 de lei sau dus pe Apa Sâmbetei! Plus ăia 70 pe care am acceptat, e drept, să-i dau pe cursă! Frumoasă trecere în următorul an… Costisitoare mai ales!”, a scris ghinionistul bărbat.