Radio Simplu

Imaginile violente cu Bianca și Bodi i-au șocat pe mulți, dar acum s-a aflat ce i-a promis afaceristul! Doar așa o poate convinge să rămână alături de el

Bianca Drăgușanu face ce face și nu se dezice de stilul controversat de viață și de alegerile extreme. După ce blondina a susținut că-și ia adio de la Bodi și a și depus actele de divorț, la câteva luni de căsnicie, acum tot împreună îi regăsim. Ce promisiune i-a făcut Bodi Biancăi și cum a reușit să o facă să aibă din nou încredere în relația lor?

Cum a convins-o Bodi pe Bianca să se întoarcă la el?
Bianca a avut mereu relații amoroase controversate, dar niciuna nu se ridică la povestea de iubire pe care o are cu Alex Bodi. Dacă fanii săi s-au mirat de iubirea pentru Tristan Tate, luptătorul străin, legătura parcă bolnăvicioasă cu Bodi i-a lăsat fără cuvinte. Deja nu mai e o mirare pentru nimeni că Bianca face exact ce simte, trăiește fiecare moment și ia decizii extreme. De când s-a despărțit de Victor Slav, blondina este azi despărțită de iubit, mâine căsătorită cu el, poimâine iubește din nou cu patos, iar în ziua următoare se desparte din nou.

Nimeni nu mai ține pasul cu planul sentimental al Biancăi, dar cert e un singur lucru: blondina își dorește nespus să devină din nou mamă. De când cu noua împăcare a celor doi, dezbaterea despre sarcina pe care ar avea-o fosta asistentă de televiziune a revenit în prim-plan. ”Nu, nu este însărcinată. Nu că nu și-ar dori, dar momentan nu este însărcinată. Iar doi băieți și-ar dori ea, nu neapărat Alex Bodi, dar își dorește să devină mamă, din nou, iar el își dorește să fie părinte, din nou. Iar împăcarea cu Alex Bodi era evident că se va petrece, îl iubește prea mult”, a declarat o sursă, pentru wowbiz.ro.

Alex Bodi, promisiune pentru Bianca Drăgușanu? Cum a reușit să o împace afaceristul?
Alex Bodi, promisiune pentru Bianca Drăgușanu? Cum a reușit să o împace afaceristul?
Ce i-a promis afaceristul ca va face?
Mai mult decât atât, Alex Bodi a reușit să o convingă pe blondină că nu va mai avea ieșiri nervoase care ar putea fi interpretate ca momente violente dintre ei doi. „El i-a promis că nu o va mai atinge după ce au discutat de copii. Bianca i-a explicat că nu și-ar putea permite să rămână însărcinată și să pățească ceva dacă se petrece vreun episod… El s-a înmuiat imediat, i-a dat dreptate și, zic eu, vor uita de divorț”, a mai spus sursa citată.