Radio Simplu

„Când eram căsătorită, am avut senzația că soțul meu mă înșela. Am găsit un pachet de prezervative în mașina lui. Cutia era deja desfăcută, așa că am făcut…” Genială femeia asta! A aflat cine e amanta și s-a răzbunat pe amândoi dintr-un foc:

O femeie a reușit să afle cine este amanta soțului ei folosind o metodă foarte ingenioasă, care s-a viralizat. Vezi ce a făcut.

Nu degeaba se spune că o femeie care vrea să afle adevărul este mai pricepută decât un agent FBI. O tânără a reușit să afle că soțul ei avea o aventură, dar și cine este amanta lui, folosind o metodă foarte simplă: a găsit o cutie de prezervative și pentru că era deja desfăcută, a făcut câte o gaură în fiecare și le-a pus, apoi, în suc de ardei iute. Femeia a povestit întâmplarea pe Facebook.

„Când eram căsătorită, am avut senzația că soțul meu mă înșela. Am găsit un pachet de prezervative în mașina sa. Cutia era deja desfăcută, așa că am făcut câte o gaură în ambalajul fiecăruia, apoi le-am pus pe toate în suc de ardei Habanero pentru o oră. Le-am dus, apoi, înapoi în mașină, exact cum le-am găsit, înainte ca soțul meu să se trezească.

Mi-a spus, apoi, că trebuie să meargă să își ajute mama la niște treburi în jurul casei. A plecat. 3 ore mai târziu m-a sunat cea mai bună prietenă a mea să-mi spună că a făcut dragoste cu iubitul ei și că acum are arsuri în zona organelor genitale.

Când soțul meu s-a întors acasă, primul lucru pe care l-a făcut a fost să își pună o pungă cu gheață între picioare, spunând că s-a ars cu ceva. Nu mai este nevoie să spun că, după acest moment, el și-a pierdut soția, iar ea și-a pierdut prietena. Niciunul dintre ei nu știe ce am făcut. Acum, de câte ori mă întâlnesc cu unul dintre ei, îl întreb: unde arde?”, a postat femeia pe Facebook, iar povestea ei a ajuns și pe alte rețele de socializare.