Radio Simplu

Imaginile pe care fanii lui nu le-au văzut! Cum arăta Smiley pe vremea în care era doar un copil

Îl cheamă Andrei Tiberiu Maria, însă toată lumea îl cunoaște sub numele de scenă Smiley. S-a lansat în ani 90′ și a cântat în trupa „Simplu’, alături de CRBL, iar mai târziu a început o carieră solo.

S-a bucurat de un succes nebun încă de la primele piese lansate de trupa „Simplu’. Ulterior piesele sale proprii au început să spargă topurile încă de la lansare, iar mai apoi, în anul 2009 a fondat propria casă de discuri. Pe zi ce trece are parcă mai mulți fani, iar pentru asta se străduiește să scoată mereu piese care să ajungă la sufletul lor.

De ceva ani încoace, muzica nu este singura pasiune a lui Smiley. Cântărețul a cochetat și cu televiziunea, astfel el a fost jurat la emisiunea „Vocea României’, de la Pro TV și este coprezentator la „Românii au talent’, de la același post.

Cum arăta Smiley pe vremea în care era doar un copil
Puțini au idee cum arăta Smiley în copilărie. Pe internet, există totuși câteva fotografii de pe vremea când Andrei Tiberiu Maria era doar un copil. În imaginile respective, cântărețul arată complet schimbat și pare că nu seamănă deloc cu Smiley din prezent.