Radio Simplu

Cum arăta Iulia Albu în copilărie? Vedeta a avut mereu o pasiune pentru modă: “Ca trendsetter, de mică îmi puneam beteala în cap”

Iulia Albu este cunoscută pentru stilul său extravagant, alegerile sale vestimentare reușind să iasă tot timpul în evidență. Vedeta își uimește fanii de fiecare dată nu doar prin hainele pe care alege să le poarte, ci și prin machiajul mai puțin obișnuit sau accesoriile ieșite din comun. Vedeta a avut mereu o pasiune pentru modă, dovadă stând o fotografie din copilărie pe care aceasta a postat-o pe rețelele de socializare.

Iulia Albu are o pasiune pentru accesoriile care se prind în păr, obișnuind să își evidențieze fiecare ținută folosind un astfel de detaliu. Acest obicei al vedetei este unul vechi, iar pentru a arăta acest lucru, Iulia Albu a postat o fotografie din copilărie pe contul de instagram.

Cum arăta Iulia Albu în copilărie?
Cu toate că acum își pune feminitatea în valoare, în copilărie, Iulia Albu recunoaște că se îmbrăca mai tot timpul sport și își purta părul scurt, la fel ca un băiețel. Vedeta mărturisește că tatăl ei și-a dorit un băiat, iar până la vârsta de 9 ani, Iulia Albu a reușit să îi îndeplinească visul.

“Am fost trendsetter de mică, cine îşi mai punea beteala în cap pentru Moş Crăciun, dacă nu eu? Eram urâţică-măr, dar gătită-prună. Asta se întâmpla la serbare, că în rest, până la 9 ani, eram un băieţel, mă îmbrăcam foarte sport şi purtam părul tuns scurt. Tata şi-a dorit un băiat şi, până la o anumită vârstă, asta am fost. Când m-am prins eu însă cum vreau să fiu, s-a produs un salt către creatorii francezi, haha!”, a spus Iulia Albu, potrivit protv.ro.

Fotografia din copilăria Iuliei Albu în care aceasta apare îmbrăcată într-o salopetă groasă, asortată cu o curea roșie și o coroniță din beteală pe cap a fost realizată la o serbare de Crăciun și a strâns rapid o mulțime de like-uri și comentarii.