Radio Simplu

Imaginile-bombă ale sfâșitului de an! Bianca Drăgușanu, agresată violent de soțul ei într-o parcare

GALERIE FOTO (3)

Imagini de-a dreptul șocante ce ilustrează  mega-scandalul pe care l-au făcut Bianca Drăgușanu și soțul ei în parcarea unui renumit local din nordul Bucureștiului.

Filmările-bombă ale sfârșitului de an!

Din câte se pare, lucrurile din viața amoroasă a vedetei nu sunt deloc roz, iar scandalurile și certurile par să fie pe ordinea de zi. Recent, Bianca și musculosul afacerist au oferit un nou moment tensionat în parcare la Fratellini, acolo unde s-au certat mai ceva ca la ușa cortului. Sub privirile oripilate ale clienților din renumitul local, Bianca Drăgușanu și soțul ei, pur și simplu, și-au ”spălat rufele în public”. După ce a schimbat câteva replici acide cu musculosul afacerist, sexoasa blodină, ce părea extrem de tensionată, a recurs la un gest necugetat. Bianca Drăgușanu se pare că a vrut să se arunce în fața mașinilor. Doar că soțul ei a fost pe fază și în ultimul moment a reușit să o tragă pe trotuar. 

A vrut să se arunce în fața mașinilor!”

Cei doi se pare că n n-au ținut cont că zeci de curioși se uitau la ”show-ul” lor, iar lângă se afla un amic. Cu toate că stăteau îmbrățișați, iar musculosul încerca să mascheze situația afișând un zâmbet larg, lucrurile păreau extrem de tensionate. În încercarea de a o calma pe Bianca, musculosul a îmbrățișat-o pe aceasta. Ba mai mult decât atât, în momentul în care vedeta a vărsat câteva lacrimi, acesta, cu un gest gentil, a mângâiat-o pe obraz.

”Și-au spălat ”rufele în public. Au oferit un adevărat spectacol. Ea a vrut să se arunce în fața mașinilor!”, sunt doar o parte din informațiile ce au însoțit imaginile uluitoare.

Cu siguranță întreaga Românie va comenta imaginile pe care le publicăm în exclusivitate absolută, iar mega-controversa momentului din showbiz nu se va încheia curând chiar dacă cei doi susțin că au dat-o la pace. Așa cum v-am obișnuit