Radio Simplu

Imagini sfâşietoare! De două săptămâni, un câine stă în locul unde s-a stins un tânăr, lângă crucea băiatului, pe marginea unui drum din Iaşi

GALERIE FOTO (3)

Un câine păzeşte de două săptămâni locul unde a murit într-un accident rutier un tânăr de 21 de ani. Localnicii au încercat să îl ia de acolo şi să îl hrănească, însă el se întoarce de fiecare dată, în acelaşi loc.

Văzând că nu vrea să plece sub nicio formă din locul respectiv, oamenii i-au făcut o cuşcă, să-l ferească de ploaie. Localnicii susţin că ar fi chiar câinele tânărului decedat în accident.

Un câine stă de două săptămâni la locul unui accident rutier

Un tânăr de 21 de ani a murit în urmă cu două săptămâni, în cadrul unui grav accident rutier. De atunci, un câine stă de pază în locul respectiv, lângă crucea pusă simbolic la locul accidentului.

Localnicii spun că tânărul decedat în accident ar fi chiar stăpânul câinelui şi s-au declarat impresionaţi de loialitatea animalului.


Mai multe fotografii au fost postate pe Facebook, în care apare câinele stând de pază la locul accidentului. Pentru că nu vrea să plece din locul respectiv, localnicii i-au improvizat o cuşcă şi îi lasă de mâncare, însă sunt îngrijoraţi pentru că patrupedul nu prea mai mănâncă.

Sursa: Fabricatinromania.ro