Radio Simplu

Îl mai ții minte pe Tudy, „uigabal”-ul care a divorțat-o pe Oana Zăvoranu în 2011 de Pepe?! Ce s-a întâmplat, între timp, cu el. Din păcate, e în doliu: „O bucată din mine a plecat, pentru totdeauna”

GALERIE FOTO (2)

Tudor Tim Ionescu, mai cunoscut ca Tudy, consilier al Capitalei și apărător al drepturilor animalelor, trece prin clipe groaznice de miercuri dimineață. Fostul iubit al Oanei Zăvoranu este în doliu, după ce „copilul” lui a decedat în dimineața zilei de 18 decembrie. Tudy își adora cățelul, un boxer pe nume Skip, și îl considera un partener al său.

„Tudor este, zilele astea, complet distrus. A plâns și a urlat în casă de supărare de au auzit toți vecinii lui din blocul de pe Decebal. A refuzat orice apariție televizată, s-a închis în casă, și apoi a decis să se ocupe de înmormântarea cățelului, pe care îl iubea ca pe propriul lui copil.

Și-a luat acest cățel, pe Skip, de pui, după ce a fost târât în scandalul mediatic cauzat de tevatura cu Oana și Pepe din 2012. Cățelul chiar l-a ajutat psihic să treacă cu bine peste toate aceste probleme de imagine, fiind un adevărat pansament pentru sufletul lui Tudy.

De atunci nu s-a prea mai atașat de femei. Are relații cu unele domnișoare, dar încearcă să nu se implice. Tocmai pentru a nu suferi, așa cum a suferit după moartea mamei lui sau după scandalul cu Oana”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul politicianului.

Tudy nu a putut fi contactat, dar a lăsat un mesaj, în engleză, pe contul lui de socializare, în care explică foarte clar starea sa de spirit din aceste zile: „ Tu (Skip n.r.) ai mers într-un loc mai bun și m-ai lăsat aici singur … dar o bucată din mine a plecat cu tine, pentru totdeauna … Mereu împreună, partenerul meu în toate, Skip Boxer”‘.

Conform apropiaților lui Tudor Tim Ionescu, se pare că Skip avusese în urmă cu ceva ani o complicație internă, fusese operat, dar nu se știu, totuși, cu exactitate cauzele decesului. Skip fusese un exemplar deosebit, de rasă pură, și în urmă cu ceva ani câștigase locul 1 la mai multe competiții canine.

Skip, adoptat de Tudy acum șapte ani

Boxerul avea șapte ani, și se pare că fusese adoptat de Tudy în 2012, perioada în care începuse disputa din mass-media cu Oana Zăvoranu. Boxerul mergea aproape oriunde se ducea și Tudy, uneori stăpânul lui îl lua și pe el în platourile emisiunilor unde el era invitat.