Radio Simplu

Cum arată Dana Nălbaru când se trezește dimineața! Vedeta a fost criticată că nu se îngrijește și arată ca o ”servitoare”

GALERIE FOTO (2)

Fosta solistă a trupei Hi-Q a devenit mamă cu normă întreagă și a renunțat, cel puțin pentru o perioadă, la cariera pe care și-a făcut-o în muzică. Departe de ochii lumii, vedeta nu mai dă atâta importanță produselor de machiaj și arată lumii că este foarte sigură pe calitățile ei, astfel încât nu are nevoie de ”cosmetizare”.

”Îmi place să cred că nu am ajuns degeaba până la această vârstă și vreau să las ceva bun în urma mea. Cât de mic, atât cât pot. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața pe care mi-a dat-o și sunt recunoscătoare pentru fiecare om întâlnit pe parcurs”, a scris Dana Nălbaru în ziua în care a împlinit 43 de ani.

Vedetei i s-a reproşat că nu se îngrijeşte şi că îmbătrâneşte, după ce a postat pe Facebook o poză în care apare fără machiaj. În acest sens, o admiratoare a fanei i-a scris următorul mesaj:

„De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăţi ca şi cum ai fi o servitoare. DAR ştiu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac. ÎNGRIJEŞTE-TE, că o să te lase şi soţul tău şi să nu te miri“.

Ca reacţie, Dana Nălbaru a scris pe blogul personal un text intitulat „Te părăsesc, iubito“ în care detaliază că îi place să fie „servitoare“ pentru familia ei, pe care o iubeşte şi o sprijină necondiţionat. Vedeta spune că ar renunţa la orice tabiet personal pentru bunăstarea familiei ei, iar tocmai admiratoarea care i-a criticat înfăţişarea nu poate să înţeleagă acest lucru.

A trecut ceva timp de la acest moment, iar Dana Nălbaru și-a păstrat încrederea în propria ei feminitate, pentru că este, într-adevăr, o femeie frumoasă, cu sau fără machiaj. Vedeta s-a pozat la primele ore ale dimineții, imediat după ce s-a trezit, și le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram ca un zâmbet frumos și niște ochi fericiți sunt cel mai important ”machiaj” al unei zile.