Radio Simplu

ÎL MAI ȘTII PE ARSENIE DE LA O-ZONE? BĂRBATUL ESTE COMPLET SCHIMBAT FAȚĂ DE ACUM 20 DE ANI

Formația O-Zone, compusă din Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, originari din Republica Moldova, a făcut furori în anii 2000, nu doar în România, ci și internațional. Deși considerat cel mai de succes grup din Europa în anul 2004, cei de la O-Zone s-au despărțit pe 13 ianuarie 2005 și s-au lansat fiecare în proiecte individuale, continuând cariere solo.

În timp ce Radu Sârbu și-a deschis o casă de discuri în România și Dan Bălan s-a lansat în muzică și peste hotare, Arsenie Todiraș – pe numele de scenă Arsenium – a rămas și el în branșă, concentrându-se pe piața muzicală din Rusia, unde are mare succes.

„Am carieră solo, stau în Rusia și am zis să mă mai întorc prin România, că mă sună lumea. Nu există diferența între trupă și solo, depinde de hit. Cu băieții din fosta trupă păstrez legătura, cu Radu mai mult’, spunea Arsenie într-un interviu.

Solistul s-a schimbat foarte mult fizic, acum are un look mult mai îndrăzneț, la fel și culoarea părului. Fostul component al trupei O-Zone se iubește cu o cântăreață de origine rusă, Mianna, alături de care și cântă: „Am prietenă, sunt de mulți ani, de vreo patru ani. M-am așezat la casa mea. Mă iubește și o iubesc foarte mult. Acum nu am luat-o cu mine în România pentru că a obosit, eu am tot umblat. Fata mea e foarte frumoasă. Îmi plac vacanțele, ne facem timp’, ne spunea Arsenium anul trecut.