Radio Simplu

Idei de intalniri romantice pe timpul verii

Sunt foarte mulți oameni care adoră sezonul cald și își petrec timpul liber la plajă sau la piscină, fie cu prietenii, fie cu partenerul sau partenera de viață. Totuși, trebuie să recunoaștem că o zi petrecută în lumina puternică a soarelui, departe de umbră sau de zonele răcoroase, nu este foarte romantică.

Ce faci atunci când vrei să petreci timp cu persoana de lângă tine și nu ai idee ce să faci mai exact ca să nu te topești? Ei bine, astfel de întâlniri nu trebuie să fie groaznice. Există câteva activități care te pot scoate din rutină și care te vor face să adori sezonul cald alături de partenerul sau partenera de viață. Iată care sunt câteva dintre acestea:

1. Provoacă-ți partenerul la un concurs de gătit pizza – nu vrem să te facem să te topești atunci când aprinzi cuptorul, așa că ar fi ndicat să folosești un aluat înghețat pe care să adaugi ce fel de ingrediente vrei. Alege cinci ingrediente tradiționale și cinci pe care nu le-ai pune nici în ruptul capului pe o pizza și care îți garantează că îi vor ruina gustul.

Pune ingredientele separat și numerotează-le. Alege numere la întâmplare pentru partenerul tău și vezi dacă poate să guste din produsul final. Bineînțeles, și tu vei face același lucru!

2. Întâlnire la grătar – dacă ai un spațiu unde poți face un grătar, de ce să nu faci o petrecere cu toți prietenii voștri? Veți petrece mult timp împreună pregătind preparatele deliciose și decorând spațiul, iar petrecerea poate fi finalizată cu o bătaie cu baloane cu apă care sigur vă va răcori.

3. Aventurați-vă în locuri unde există aer condiționat – mergeți la un muzeu, la mall, la cinema, la bowling, la supermarket sau la un magazin, nu neapăat pentru a rezolva ceva, ci doar pentru a vă plimba!

4. Cumpărați înghețată și mâncați-o pe o bancă umbrită în parc – bineînțeles, poți merge la o gelaterie cu terasă sau poți mânca înghețată acasă, la aer condiționat, dar nu-i așa că este romantic să stai pe o bancă în parc, așa cum făceam când eram adolescenți?

5. Plănuiește un picnic în miez de noapte – câteodată simțim că doar noaptea putem să respirăm, așa că de ce să nu plănuim un picnic sau o ieșire la miezul nopții? Cei mai norocoși pot ieși în propria curte, în timp ce persoanele care nu au un spațiu de acest gen pot merge într-un parc în care se simt în siguranță. Puteți aduce mâncare delicioasă, un laptop ca să vedeți un film, sau să ascultați muzică sub lumina lunii.

6. Priviți apusul împreună – sună ca un clișeu? Ei bine, multe dintre activitățile romantice pot suna ca un clișeu, dar asta nu înseamnă că nu oferă beneficii relației. Uneori, la finalul unei zile obositoare, nu vrei decât să îți iei iubitul sau iubita în brațe, să priviți apusul și să vă bucurați pe puțină liniște.

7. O plimbare cu bicicleta – o plimbare lungă cu bicleta pe înserat te poate ajuta să te destresezi și să te bucuri de răcoare alături de parteneri. Desigur, dacă nu îți place să faci mișcare, poți încerca o plimbare simplă prin parc.