Radio Simplu

Iată unde locuiește Valetin Ceaușescu, fiul fostului dictator

Iată unde locuiește Valetin Ceaușescu, fiul fostului dictator. Are o vilă cochetă, înconjurată numai de păduri și lacuri!

Valentin Ceausescu (69 de ani) este unicul fiu in viata al cuplului Nicolae si Elena Ceausescu.

Pana sa iasa la pensie, Valentin Ceausescu (69 de ani), fiul lui Nicolae si al Elenei Ceausescu, a fost un foarte respectat cercetator la Institutul de Fizica Atomica (IFA) de la Magurele. Casatorit cu Roxana si tata a doi copii, Daniel (35 de ani) si Alexandra (20 de ani), Valentin s-a retras de cativa ani buni din Bucuresti, intr-o vila cocheta amplasata in apropierea orasului, intr-o zona cu paduri si lacuri.

Ansamblul rezidential din care face parte si vila lui Valentin a scos recent la vanzare doua imobile similare cu cel in care locuieste familia Ceausescu. Constructia cu etaj, suprafata utila de 236 de metri patrati si teren de 610 metri patrati, are patru camere, trei bai, doua balcoane, patru locuri de parcare si multe alte facilitati, evaluate in total la suma de 300000 de euro, total care se poate negocia usor!

 

Cum arată camera Irinei Columbeanu din Izvorani

Irina Columbeanu le-a arătat tuturor cum arată camera ei luxoasă, ,,cu etaj”, din vila de la Izvorani! Dar, fără să vrea, i-a scăpat un detaliu care i-au făcut pe mulți să-l acuze pe Irinel!

Irina Columbeanu pare să se fi născut sub lumina reflectoarelor, iar ea adoră asta, ba chiar face tot ce poate pentru a se menține în atenția tuturor, cu sprijinul tatălui ei care pare foarte mândru.

Fiica fostului cuplu Irinel-Monica a devenit o mică vedetă pe internet, mai ales de când și-a lansat vlogul personal pe Youtube. Fetița este extrem de activă, iar părinții o încurajează să se dezvolte pe toate planurile.
Ba mai mult, în ultima filmare postată de Irinuca, cei care o urmăresc au observat că cel care o filmează este chiar tatăl ei, Irinel Columbeanu. Reacțiile la acest clip au fost dintre cele mai diverse, mulți o ,,ceartă” pe Irinuca că se dă mare, alții, de modă veche, nu cred că tatăl ei ar trebui să îi încurajeze astfel de activități.

Iată imaginile: