Radio Simplu

Iată cum poți să scapi pentru totdeauna de fumat! Ai nevoie doar de o nucă uscată și puțină apă

Remediu pentru orice fumător

– Ai nevoie doar de o nucă uscată și puțină apă

– Acest remediu poate fi folosit și de nefumători, dar este extraordinar de eficient și recomandat cu precădere pentru fumători.

Principalul atuu al acestui remediu neatural stă în coaja de la nucă. Cum se prepară acest remediu din coajă de nucă?

Va trebui să preparați un ceai din coji de nucă. Ne referim aici la coaja lemnoasă a nucii, nu cea verde. Așadar, ai nevoie de coaja de la o nucă și 250-300 ml de apă.

Se pune apa la fiert într-un ibric și se adaugă cojile de la nucă.

Se fierbe conținutul până scade la aprox. 180-200 ml. Dacă ai la îndemână un ibric cu gradație, folsește-l pe acesta întrucât este mult mai ușor să măsori.

Oprește focul în momentul în care conținutul a scăzut la 200 ml. Se lasă ceaiul să se răcească – se consumă rece.

Poți prepara acest remediu în fiecare seară pentru a-l consuma în fiecare zi, dimineața. Se poate îndulci cu o linguriță de miere de albine (naturală) dacă gustul vă împiedică să îl consumați.

Se consumă această băutură în fiecare zi, pe stomacul gol, timp de o lună de zile.

Consumând acest ceai, veți ajuta plâmânii să elimine substanțele nocive acumulate în urma fumatului.

De asemenea, acest amestec este potrivit și pentru blocajele de la nivelul arterelor întrucât îmbunătățește fluxul de sânge și dilată arterele.

Este cunoscut faptul că în cazul fumătorilor arterele au de suferit. Poți consuma această băutură și după cele 30 de zile întrucât încurajează reglarea tensiunii arteriale și contribuie la eliminarea anginei pectorale.

Dacă ţineți la sănătatea dvs. și nu reușiți să renunțați la țigări, acum aveți remediul perfect care diminuează efectele nocive ale fumatului.

Pentru că urmează sezonul răcelilor, trebuie menţionat și faptul că acest tip de ceai este recomandat şi persoanelor care vor să scape de tuse.

În acest caz, se consumă cald și în combinație cu zama de la o jumătate de lămâie. Veți observa imediat îmbunătățiri.