Radio Simplu

I-a sărit dintele în direct! O prezentatoare TV a rămas fără dinți în timpul serviciului

Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut în timpul principalului buletin informativ al unei televiziuni din Ucraina. Prezentatoare, Marichka Padalko, a rămas fără un dinte chiar în timp ce prezenta o știre despre coronavirus

Pentru cunoscuta știristă a fost un adevărat dezastru, însă pentru telespectatori momentul a fost un adevărat deliciu, reacțiile din mediul online după nefericitul eveniment fiind savuroase.

Marichka Padalko este o vedetă de televiziune cunoscută în Est, iar accidentul a transformat-o într-o vedetă internațională, pentru că multe site-uri și chiar televiziuni de pe toate continentele au prezentat pe larg detalii despre dintele buclucaș.

În timp ce se afla la pupitrul de știri, Marichka a simțit că ceva în neregulă se petrece cu dintele său, iar la câteva secunde, acesta a sărit pur și simplu. Ca o adevărată profesionistă, Padalko și-a continuat activitate și a dus la bun sfârșit buletinul de știri pe care îl prezenta.

Admiratorii femeii i-au transmis încurajări și au sfătuit-o să nu se supere din cauza neplăcerii provocate de accidentul cu pricina, accident, care a fost remediat în următoarele zile, vedeta tv întorcându-se rapid la locul de muncă.