Radio Simplu

Hoti care au ajuns de rasul lumii

Cei care comit jafuri pun la punct niste planuri ingenioase.

Insa, nu toti hotii sunt inteligenti, iar acest lucru ii poate conduce la momente mai mult decat penibile, pe langa faptul ca jaful se duce de rapa.

In acest videoclip au fost surprinsi mai multi hoti, carora socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ.

Acestia fie au fost opriti de oamenii din jurul lor, fie nu au fost capabili sa isi duca planul la final, erau neindemanatici sau de-a dreptul prosti, astfel ca tentativele lor de furt au fost de-a dreptul amuzante.

Urmariti asadar o compilatie care sigur o sa va aduca zambetul pe buze.

De sarbatori exista tot felul de superstitii, mai cu seama de Revelion:sa nu lasi geamurile deschise, ca sa nu iti intre in casa dusmanii nevazuti, sa porti rosu pentru a avea noroc tot anul sau sa strigi cat poti de tare, pentru a alunga spiritele negre

Printre acestia se numara si Nick Radoi,romanul putred de bogat care traieste de ani buni in Statele Unite ale Americii.

Nu numai ca nu a tinut cont de superstitii, dar cand a plecat de acasa – adica din vila sa luxoasa- omul nu si-a luat masuri de securitate, asa ca in pragul sarbatorilor a fost pradat.

O gasca de adolescenti a aflat ca Nick a plecat de acasa, asa ca au intrat fara jena si au furat tot ce s-a putut, de la costume Versace si masti medievale, pana la un leopard impaiat.

Tradusa in bani, paguba se ridica la peste un milion de dolari. Stati, ca partea interesanta de acum incepe.

Nu va imaginati ca, speriati sa nu fie prinsi, pustii s-au grabit sa iasa din somptuoasa casa. Dimpotriva, au organizat un mare chef.

De Revelion, Nick Radoi se linistise deja… Politia daduse de urma hotilor si reusise sa recupereze din bunurile furate de acestia.

Dar romanul nostru nu isi explica nici in ziua de azi cum a fost posibil ca o multime de pustani sa ii intre in casa, sa fure ce avea el mai de pret si, colac peste pupaza, sa mai dea si petrecere.

„In cei 13 ani petrecuti in aceasta casa nu s-a intamplat niciodata un astfel de eveniment. Eu eram plecat din tara in timpul in care a avut loc incidentul.

Cand mi-au telefonat si mi-au spus ce s-a intamplat nu mi-a venit sa cred. Din dulapul meu cu haine, pot sa spun ca au luat tot.

Am avut numai haine: Versace, Armani, Dolce&Gabanna… De la tricouri, blugi, costume, pantofi, au luat tot. Au vazut firme mari si au luat absolut tot.

Pot sa-ti zic ca au furat foarte mult, peste 300.000 de dolari au furat numai din dulapul meu”, a declarat Nick.

Pe langa costumele de valoare si zecile de perechi de pantofi, hotii i-au furat lui Nick Radoi mai multe masti medievale, dar si un leopard de zapada impaiat, in valoare de peste 200.000 de euro.

Ce mai, intamplarea pare rupta din comediile americane. Cat despre adolescentul care a plecat cu leopardul impaiat, fara macar sa stie ca de fapt a luat obiectul cel mai scump… credem ca a vazut cu siguranta filmul „Marea Mahmureala”.

Presa din America a anuntat ca aproximativ 100 de tineri au petrecut in impozanta vila a milionarului.

Uimitor este faptul ca majoritatea celor care au luat parte la distractie au dat dovada de neinspiratie.

Dupa ce s-au fotografiat prin toate colturile casei, multi dintre ei s-au laudat cu isprava pe… internet.