Radio Simplu

Horoscopul zilei de 9 august. Zi excelentă pentru BERBECI

Ziua de 9 august se anunță a fi excelentă pentru nativii Berbec, pentru că vor depăși discuțiile tensionate din familie. De cealaltă parte, Vărsătorii vor avea probleme la birou.

Berbec

Sunt momente bune pentru a te pune în valoare față de membrii familiei, rude, dar și față de prietenii apropiați. Spre orele prânzului vei depăși angoasele din mediul familial și vei observa totul cu alți ochi. O discuție amicală cu cineva drag te va ajută să găseșți soluții optime pentru nevoile casei sau familiei. Fii prudent și evită critica excesivă!

Taur

Dialogurile cu neamurile sau cu membrii familiei vor lua turnuri nebănuite, pentru că tu susții unele teorii privitoare la rezolvarea unor chestiuni patrimoniale total nepotrivite. Relaxează-te, ascultă opiniile celorlalți și evita grabă și orgoliul în luarea deciziilor finale. Este nevoie să cooperezi cu ceilalți pentru a împacă pe toată lumea. Ai nevoie de sprijinul familiei!

Gemeni

Este posibil să primești cadouri interesante din partea cui te aștepți cel mai puțin sau deloc. Pe de altă parte, chiar și un cadou aparent neînsemnat, dacă-l priveșți cu atenție vei observă că este minunat și îți este de folos acum.

La rândul tău, gândește-te să oferi cuiva drag ceva util sau invită-l în oraș, la o terasă și plătește tu consumația. Te vei bucura din plin.

Rac

Discuțiile sunt frecvente astăzi cu cineva care îți este drag și în care ai încredere. Controlează-ți emotivitatea, lasă-l și pe celalalti să vorbească și chiar poți urmă sfaturile primite.

Sunt momente favorabile pentru a-ți revizui atitudinea față de ceilalți, dar mai ales față de natură înconjurătoare. Îngrijește-ți sănătatea în permanentă și plimbă-te regulat în aer liber.

Leu

Îți sunt favorizate discuțiile tăinuite cu cineva din anturajul socio-profesional. Pentru că eșți secretos, tăcut, oarecum absent în peisajul cotidian, cei dragi te se pot îngrijora cu privire la starea de spirit sau de sănătate.

Echilibrează-ți reacțiile, atitudinea, vorbele, faptele și spune-le celorlalți că ai nevoie de liniște și singurătate. Vei fi înțeles și sprijinit în acest sens.

Fecioara

Se conturează discuții cu prietenii, dar tema principală vizează fie problemele lor, fie situațiile profesionale comune. Schimbul de informații este benefic pentru toată lumea, astfel că bine ar fi să-ți deschizi mintea și sufletul și să discuți fără rezerve. Chiar dacă unii vor doar să vorbească banalități, tu orientează discuția numai spre ce anume te interesează pe ține.

Balanță

Dialoguri importante cu șefii sau cu persoane oficiale din cadrul unor instituții. Este posibil să participi la dezbateri publice, să prezinți diverse subiecte, să răspunzi la întrebările celorlalți sau tu la rândul tău vei pune întrebări celor care prezintă diverse teme profesionale. Lasă-i și pe ceilalți să vorbească, evita șantajul emoțional și subiectivismul.

Scorpion

Călătoriile pe distanțe lungi și discuțiile elevate cu persoane deosebite, poate chiar cu persoane din străînătate reprezintă temele principale ale zilei. Vei află multe lucruri interesante și chiar te vei bucură de popularitate și succes. Cineva din anturajul apropiat îți va cere sfaturi și opinii vizavi de situațiile de viață în care se află. Vorbește cu măsură și la obiect!

Săgetător

Discuțiile pe teme financiare sunt la ordinea zilei. Este posibil să-ți displacă informațiile sau sfaturile primite vizavi de investițiile tale sau vizavi de câștigurile pe care le poți obține în următoarea perioada.

Înțelept ar fi să asculți cu luare aminte ceea ce ți se spune și să te gândeșți pe îndelete. Ai șanse să-ți îmbunătățeșți situația financiară.

Capricorn

Discuțiile cu partenerul de viață sunt importante, de aceea ascultă-l cu atenție și nu te grăbi în formularea opiniilor sau luarea deciziilor.

Chiar dacă te nemulțumesc unele vorbe sau gesturi ale celorlalți, pe undeva există o explicație plauzibilă pentru toate acestea. Fii tolerant, înțelegător și nu lua lucrurile prea personal. Sunt șanse bune de a aplana orice diferend.

Vărsător

Se conturează multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt fluctuante, subiectivismul accentuat, astfel că ar fi bine să eviți discuțiile ample și luarea deciziilor. Sunt favorizate activitățile de rutină și îngrijirea personală. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. O dietă, odihnă și plimbările în aer liber te ajută mult și bine.

Pești

Interesantă zi în plan sentimental. Probabil că în urmă discuțiilor sau evenimentelor din ultimele zile petrecute împreună cu cei dragi hotărășți să te ocupi mai mult de ține, să te relaxezi și să-ți revizuiești atitudinea față de iubire și implicațiile ei. Un hobby te-ar ajută să te desprinzi de neplăcerile cotidiene și pe deasupra te-ar ajută să întâlnești alți oameni.