Radio Simplu

Horoscop august 2018: Taurii nu trebuie sa-si deschida sufletul in fata oricui

Pentru cei nascuti sub semnul Taur, august 2018 le va oferi ocazia sa adune roadele efortulor anterioare. In sfarsit, va puteti destinde, bucurandu-va deplin de reusite.

Pe de alta parte, avand in vedere ca Soarele se afla in casa a 4-a, aveti nevoie de atentia celorlalti, de dragostea lor.

Astrologii va recomanda sa nu dramatizati situatiile care apar si, in special, sa nu implicati rudele in disputele dumneavoasra. Pentru a nu scapa oportunitatile oferite de viata, fiti cu mare bagare de seama la tot ce se intampla in jur. Nu va afisati in public slabiciuile si neajunsurile.

Daca vreti sa avansati in cariera, astrele va indeamna sa va aparati in mod consecvent punctul de vedere. Si, desigur, sa va indepliniti sarguincios obligatiile.

In alta ordine de idei, Mercur in casa a 4-a promite numeroase contacte care, intr-un fel sau altul, au legatura cu planurile dumneavoastra vizand modificarile prin casa. Poate veti dori sa va schimbati locuinta si veti solicita ajutorul unor agenti imobiliari. Sau poate v-ati gandit la niste reparatii, modificari si trebuie sa apelati la specialisti.

Persoanele care si-au propus sa-si deschida o afacere, trebuie sa treaca la treaba. La fel trebuie sa procedeze si cei care vor alta functie. In oricare dintre situatii, aveti grija sa aratati bine si sa fiti bine pregatiti si documentati, pentru ca prima impresie conteaza foarte mult.

Din punct de vedere financiar, nu se poate spune ca totul merge cum v-ati dorit. Exista insa sanse mari de remediere a lucrurilor intr-un viitor destul de apropiat.

In plan sentimental, astrele v-au pregatit numeroase aventuri si intalniri romantice. Nu va lasati insa furati de peisaj si nu va deschideti sufletul in fata oricui. Putina prudenta nu strica. Oricum, nu va ganditi la planuri marete. Traiti doar momentul!

Horoscop lunar BERBEC

Venus în opoziție cu Marte aduce armonie. Succesiunea lucrurilor care au loc te miră și te încântă. Totul pare în concordanță cu ce simți. Perioada următoare e potrivită pentru anticipări în plan profesional.

Horoscop lunar TAUR

Începe să lucrezi la îndeplinirea visurilor! Nu toate planetele îți netezesc drumul spre reușită, dar nimic din ce faci nu rămâne fără rezonanță. E o lună exuberantă, mai ales sentimental.

Horoscop lunar GEMENI

Ai grijă la oameni și la angajamentele pe care ți le iei. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective. Dacă ești nesigur/ă, trebuie să ai răbdare. Intențiile tale bune nu sunt apreciate.

Horoscop lunar RAC

Aceasta este perioada cea mai lipsită de energie din an. Nu te surprinde nici epuizarea psihică, așteptai să se întâmple. Visurile profesionale trebuie creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții.

Horoscop lunar LEU

Astrele par să te determine să fii mai implicat/ă în viața ta socială. Deși sunt multe evenimente la care ai obligația profesională să fii prezent/ă, nu-ți dorești să dai curs invitațiilor. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie.

Horoscop lunar FECIOARĂ

Acțiunile tale sunt foarte precise. Te interesezi ca ținta ta să nu fie uitată sau să nu-și piardă din importanță. Alegi să te înconjori de persoane superficiale, doar pentru că negi anumite sentimente. A le oferi celorlalți așteptări realiste e o sarcină care te privește și pe tine. Comportamentul tău e confuz. Spre finele lunii te vei simți răvășită emoțional.

Horoscop lunar BALANȚĂ

Indiferent ce faci, în următoarea perioadă e important să-ți depășești limitele. Asta reprezintă maturitate și dorință de „creștere”. Ai oportunitatea extraordinară de a te ocupa de un proiect social și iei frâiele acestei responsabilități. Ultima parte a lunii aduce în prim plan viața de familie.

Horoscop lunar SCORPION

„Intensitate” e cuvântul care îți descrie temperamentul. Tot ce faci are rezonanță în viețile celor din jur, și te hrănești cu asta. A doua parte a lunii aduce situații care te forțează să acționezi neînduplecat.

Horoscop lunar SĂGETATOR

Spiritul tău independent are nevoie de o pauză. E o perioada potrivită pentru a-ți concentra atenția asupra vieții personale. Soarele face o vizită în casa familiei, ceea ce induce o stare de armonie între voi.

Horoscop lunar CAPRICORN

Te întrebi dacă ai reușit să te apropii de obiectivele proiectate. Stagnarea profesională îți dă de gândit. Te dezici de tot ceea ce reprezinți și ajungi în contexte care nu fac decât să „îți susțină cauza”.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR

Tot ceea ce ai în minte e să te răsfeți. Tot ceea ce faci are darul de a-ți reda vitalitatea. Când mizezi pe spontaneitate, tot ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să-ți umbrească fericirea.

Horoscop lunar PEȘTI

August te proiectează într-o stare boemă. Prioritățile se modifică radical, notează elle.ro. Îți îndrepți atenția spre propria persoană. A doua parte a lunii e dedicată vieții profesionale, ai parte de o oportunitate pe care nu o poți rata.