Radio Simplu

Horoscopul zilei de 7 august. O zodie iubeste din nou

HOROSCOPUL ZILEI. Ziua de 7 august aduce veşti bune din punct de vedere financiar pentru cel puţin una dintre zodii, în timp ce unii nativi trebuie să aibă mare grijă la locul de muncă. Află şi tu ce îţi rezervă astrele!

BERBEC – Poate vă duceţi într-o vizită, după serviciu sau poate sunteţi în vacanţă şi o să onoraţi invitaţia la nişte prieteni.

TAUR – Se poate să vă iasa-n cale cineva care se simte atras de felul vostru de a fi şi dacă v-atinge la coarda sensibilă o să fie frumos.

GEMENI – E de insistat pe lângă datornici să vă dea banii înapoi, să vă luaţi lucrurile de care-aveti nevoie şi să vă mai plimbaţi.

RAC – Întâlnire amoroasă, poate fi un test de fidelitate, de verificare a sentimentelor şi veţi şti încotro se-ndreaptă relaţia voastră.

LEU – Există riscul să intri în conflicte cu cei din anturajul apropiat, deși tu spui că intenția ta nu e deloc asta. Contează foarte mult tonul folosit și argumentele pe care le ai.

FECIOARA – Sub pretextul că tu ai mai multe probleme, refuzi să participi la rezolvarea unora dintre complicațiile care au dat bătăi de cap celor din familie.

BALANŢA – S-ar putea să exagerezi puțin cu susținerea unor păreri proprii, refuzând să asculți ce au de spus ceilalți, care poate sunt mai experimentați în problemele cu care te confrunți.

SCORPION – Ai nevoie de o schimbare de atitudine față de muncă, dar și față de propria stare de sănătate. Îți risipești energia în prea multe direcții, majoritatea negative.

SĂGETĂTOR – Te ocupi de cei dragi sau de ceea ce ți-e drag să faci, ca să compensezi toată presiunea care vine de la persoanele din anturaj care ar vrea să se amestece în viața ta.

CAPRICORN – O să îndrăznească cineva să vă abordeze, să vă facă curte şi s-ar putea să vă găsească disponibili.

VĂRSĂTOR – S-ar putea să luaţi nişte bani pe care să-i puneţi la păstrare până la următoarea ocazie când veţi avea nevoie de ei.

PEŞTI – E an bun de căsătorie şi s-ar putea să aveţi încredere în alegerea pe care-o veţi face.