Radio Simplu

Horoscop 8 august 2018. Se anunță o zi dificilă

HOROSCOPUL ZILEI. 8 august se anunţă o zi în care apar mari schimbări pe plan sentimental. Astfel, astrologii avertizează unii nativi să fie atenţi la intenţiile persoanelor din jur. Află şi tu ce îţi rezervă astrele!

BERBEC: Apare cineva care preia conducerea proiectului căruia tu nu-i mai dai de capăt şi, chiar dacă îţi convine sau nu, îl vei urma întocmai, pentru că ştie ce spune.

Tu ştii să treci cu vederea multe, faci compromisuri şi mai ales laşi orgoliile deoparte atunci când trebuie, dacă e în joc succesul tău, deci merită să pleci capul în faţa acestei persoane care, cel puţin azi, e mult mai potrivită în poziţia de şef.

TAUR: Ţi-ai făcut iluzii cu privire la intervenţia salvatoare a unui amic într-un plan în care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, într-un moment de infatuare, ţi-a promis marea cu sarea şi tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, când ar fi momentul să participe efectiv în modul în care a promis, îl vezi că întoarce spatele şi-şi încalca astfel cuvântul dat.

GEMENI: Nu crede chiar tot ce spun ceilalţi, nu lua de bune toate datele pe care le emit că literă de lege, pentru că nu sunt verificate pe deplin. E bine să mai ai o sursă de informare, să te documentezi atent altfel te vei trezi în faţa unui impas în care să-ţi dai seama că ai mers pe un drum greşit care ar fi putut fi evitat dacă te-ai fi documentat mai atent chiar în prima etapă.

RAC: Discuţiile pe care le poţi cu partenerul de viaţă au un efect pozitiv asupra voastră, în cuplu, iar respectul şi încrederea reciprocă se amplifică. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare şi intenţii sincere de a participa trup şi suflet, tot aşa cum şi tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus.

LEU: Călătoriile în interes de serviciu sunt la ordinea zilei. Poate nu eşti tu în cea mai bună stare pentru a pleca la drum, dar, dacă e ordin de sus, faci cum spune şeful. Pe cât de abătut pleci la drum, pe atât de mulţumit vii înapoi, pentru a aduce la cunoştinţă tot ce ai reuşit să faci, pentru că e vorba de deplasări fructuoase, cu tot felul de probleme rezolvate cu succes.

FECIOARA: Visele tale ajung într-un punct sensibil în care rişti să renunţi la ce doreai să atingi. E un hop inerent în drumul oricui către succes, când începi să te îndoieşti singur că ceea ce visezi chiar este posibil, dar tocmai în astfel de momente trebuie să-ţi aduni mai tare forţele ca să depăşeşti momentul.

Nu renunţa, visul tău nu e acelaşi cu visul lor, deci numai de tine depinde că tu să ajungi acolo unde ţi-ai propus, trecând peste obstacole cu capul sus şi cu fermitate.

BALANTA: Toate trec, orice suferinţa se stinge, orice gol se umple, orice boală se vindecă, deci eşti într-un proces lent prin care toate lucrurile dezechilibrate revin pe făgaşul normal.

Totul e să ai răbdare ca să se restabilească armonia firească în aceste situaţii. Nu-ţi pierde încrederea sau speranţă, eşti pe drumul cel bun către rezolvarea tuturor aspectelor care par să o fi luat un pic razna în viaţa ta.

SCORPION: Stai pe loc, nu te mai agita atâta şi apleacă-te un pic spre sufletul tău, să vezi de ce are nevoie. Posibil să ajungi la concluzia că nu îţi doreşti nimic din tot vacarmul în care te zbaţi, din tot acest iureş de energii pentru cine ştie ce scopuri, ci nevoile tale sunt mult mai simple, dar, prins într-un mecanism cotidian atât de înverşunat, tragi şi tu la fel de tare că oricine.

SĂGETĂTOR: Găseşti exact echipa potrivită pentru a rezolva o situaţie pe care, de unul singur, nu reuşeşti să o mai gestionezi. Ceilalţi privesc lucrurile mult mai limpede decât tine tocmai pentru că nu sunt implicaţi emoţional. Împreună cu ei, vei cântări problema pe toate feţele şi vei descoperi mult mai uşor, punctele slabe şi căile de rezolvare.

CAPRICORN: Invidia unora poate genera mari hopuri în planurile tale, ca atare redu, pe cât posibil, discuţiile despre ceea ce vrei să obţii. Nu împărtăşi chiar oricui marile tale vise, pentru că unii vor privi cu un dram de răutate ceea ce le povesteşti şi vor emite gânduri negative la adresa ideilor tale.

VĂRSĂTOR: Chiar dacă unii mai uita de bunele maniere şi de amabilitate şi mai ridică tonul faţă de tine, tu nu pui la suflet atitudinea lor, ba din contră: le întorci un zâmbet larg şi sincer încât îi vei deruta cu totul!

Continuă să-i tratezi pe toţi cu aceeaşi deschidere şi bucurie, de parcă ţi-ar fi cei mai buni prieteni (chiar dacă nu sunt) şi vei vedea că şi gheaţă se topeşte, şi tonul se încălzeşte şi blocajele de comunicare dispar!

PEŞTI: Azi, te vei uita în buletin să vezi ce vârstă ai, pentru că, în adâncul sufletului, te mai simţi că un copil pus pe soţii. Adu-ţi aminte de vremea când erai lipsit de griji, toate erau frumoase, nicio frică nu-ţi afecta inimă sau mintea şi erai liber să faci ce vrei. Ai şansa de a te comporta la fel şi astăzi, pentru că o atitudine jucăuşă, libertină, optimistă se va dovedi a fi perfectă pentru orice situaţie.