Radio Simplu

Horoscopul săptămânal dezvăluie previziuni pentru toate zodiile

Horoscopul săptămânii 16 – 22 iulie îți dezvăluie în ce situații te va pune soarta, în următoarele zile. Unele zodii pierd sume mari de bani, în timp ce altele vor afla că partenerul a mințit sau le-a înșelat! Ce vești ți-au pregătit astrele?

Urmează o săptămână de foc pentru multe dintre zodii și veștile nu sunt tocmai bune pentru anumiți nativi.

Berbecii au parte de o săptămână agitată și se vor trezi în mijlocul unor situații extrem de dificile. Totuși, experiența profesională va fi cea care îi va salva. Atenție la promisiunile făcute și este important să vă găsiți curajul.

Taurii au farmec, dar se tem de expunere. Pot schimba cariera sau funcția pe care o au la locul de muncă actual. Urmează o săptămână de reorganizare a valorilor persoanale și profesionale.

Despre gemeni, horoscopul săptămânal arată că vor sta destul de greu cu banii și doar familia va fi cea care îi va ajuta. Planurile de viitor îi cam sperie și îi fac să dea un pas înapoi.

Horoscopul săptămânal arată despre raci că trebuie să aibă grijă cui cer sfatul, fiindcă nu toată lumea este sinceră sau cu aceleași idei de viață.

Leii trebuie să fie ceva mai autoritari, fiindcă altfel s-ar putea să piardă sume importante de bani și să intre în conflict cu partenerul de viață sau de afaceri. Nu strică să puneți puțin piciorul în prag și să preluați inițiativa!

Balanțele nu stau bine la capitolul dragoste și săptămâna aceasta s-ar putea să descopere că partenerul de cuplu le-a mințit și de aici se vor naște scântei. Este indicat să dea dovadă de tact și de răbdare.

Săptămâna începe cu griji și frământări la capitolul financiar, iar cei născuți în zodia Scorpion caută prin cunoștințe și relații să-și găsească o nouă sursă de venit, un job suplimentar sau o colaborare pe termen lung. Nu sunt excluse situațiile stresante de la locul de muncă care, însă, favorizează idei revoluționare, inclusiv gânduri de schimbare a carierei. Se vor bucura de sprijin din partea partenerului de cuplu și ar fi indicat să nu devină antipatici cu acesta dacă-și doresc să aibă susținerea sa în continuare.

Cei născuți în zodia Săgetător vor începe săptămâna cu stări de oboseală și disconfort general și nu este exclus să se confrunte cu dureri de cap, amețeli sau chiar o răceală. Nici la locul de muncă situația nu este tocmai roz, nativii Săgetător confrântându-se cu sarcini multe și obositoare pe care trebuie să le îndeplinească într-un termen relativ scurt. O parte dintre nativi pot simți chiar repulsie față de activitățile profesionale. Spre final de săptămână, în special în weekend, toată atenția nativilor se îndreaptă către familie, clădesc relații solide cu rudele și petrec timp de calitate cu partenerul.

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să dea mai multă atenție locului de muncă și sarcinilor care le corespund. Este posibil ca problemele personale să le capteze prea mult atenția și să fie sancționați de superiori. Totodată se crează un context astral de nemulțumire față de partener, față de prieteni sau față de niște persoane cu care nativii au relații mai apropiate, poate fi vorba inclusiv de un coleg de muncă. Nu sunt excluse reproșurile la adresa indiferenței și răcelii cu care tratează o situație de familie, de casă.

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să se concentreze mai mult pe ceea ce au de rezolvat la locul de muncă, în special dacă lucrează cu acte, deoarece pot face greșeli. Horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 iulie le cere nativilor să se uite de două ori unde-și pun semnătura și ce autorizează. Se observă o îmbunătățire a stării generale de sănătate, însă oboseala și stresul continuă să-i domine pe nativi până spre finalul perioadei analizate. Acest fapt se poate răsfânge negativ și asupra relaiei de cuplu, unde pot apărea ușoare tensiuni cauzate de lipsa timpului petrecut cu partenerul. Nativii par să nu dea atenție prea mare relației.

Pentru cei născuți în zodia Pești se pot ivi ocazii de a călători în scop profesional. Pot pleca într-o delegație sau pot urma un curs de pregătire profesională în alt oraș. Sunt sfătuiți să fie sociabili, deschiși la dialog și atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Dacă nu lasă stresul să-i acapareze, pot îmbina utilu cu plăcutul și pot obține chiar un sejur relaxant. Situația nu este roz din punct de vedere financiar, însă mici plăceri și distracții necostisitoare își pot permite în weekend, mai ales că partenerul de viață sau prietenii vin cu oferte greu de refuzat.