Radio Simplu

Horoscop URANIA pentru AUGUST 2018. Doua zodii vor fi coplesite

Citeste previziunile pentru zodia ta.

Berbec

În lunile de vara ale anului, ai putea da dovadă de un randament profesional de invidiat. Cu toate acestea, este posibil ca veniturile tale să oscileze destul de mult din august încolo.

Vestea bună este însă că, începând cu luna septembrie, înaintezi mai puţin greu în carieră. Încrede-te în beneficiile de durată ale paşilor mici pe care-i faci.

Caută să nu cazi pradă deznădejdii şi nu accepta eşecul.

Taur

Studiile sau mai bine spus, lipsa lor ori faptul că nu te-ai concentrat pe formarea ta continuă până acum îţi pot afecta, cel puţin într-o anumită măsură, evoluţia la locul de muncă în iulie şi august.

Înscrie-te repejor la cursuri de calificare şi/sau dezvoltare pe tot parcursul vieţii pentru a putea să continui drumul în sens ascendent pe acest plan.

Cu toate acestea, este nevoie să te arăţi mai deschis/ă decât de obicei să încerci tehnici şi metode noi. Nu neglija, de asemenea, educaţia întrucât aceastea te poate ajuta să ai parte de parcursul scontat. Munceşte susţinut.

Gemeni

In august, pot interveni unele probleme birocratice care te pun în situaţia de a aştepta să ţi se vireze în cont partea care îţi revine dintr-un proiect derulat cu terţe persoane. Se prea poate să fi semnat un contract fără să fi citit în prealabil clauzele cu atenţia care se cuvinea. Poate acest scenariu te va face să procedezi altfel pe viitor.

Deşi te-ai putea îndoi de faptul că vei face faţă provocărilor, astrele îţi conferă oportunităţi de a le înfrunta cu brio şi a te pune într-o lumină cu adevărat favorabilă.

Rac

In august, poţi trece printr-o perioadă dificilă în raport cu partenerii de afaceri, clienţii şi/sau colaboratorii.

Cel mai probabil, nu vă înţelegeţi la bani sau raportul de forţe din relaţia voastră profesională este unul dezechilibrat. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar trebui să dai dovadă de mai multă transparenţă şi deschidere.

Cu toate că şansele de câştig şi afirmare nu se mai găsesc la tot pasul ca şi până acum, acest lucru nu înseamnă că eşti privat/ă de ele cu totul. Tot ceea ce trebui să faci este să-ţi întinzi şi mai departe antenele pentru a prinde ponturi.

Leu

In august, pot apărea unele probleme în interiorul parteneriatelor de afaceri sau relației cu clienții și/sau colaboratorii.

Parcă nu mai lucrați atât de bine unii cu ceilalți, semn că poate nu v-ați sincronizat pe acest plan sau nu puteți să treceți peste unele diferențe. Gândiți-vă cum puteți să faceți să acționați ca o adevărată echipă.

Fecioara

In august, nativii/ele acestui semn implicați/te în afaceri care s-au născut din pasiune ar putea experimenta unele probleme.

Bine nu le merge nici celor care nu se pot abține și amestecă utilul cu plăcutul. În vara lui 2018, ideal ar fi să nu amesteci cele două tabere. În caz contrar, s-ar putea produce anumite complicații serioase.

Cu toate că te-ai putea confrunta cu unele piedici, cert este că vei recupera eventualele pauze fără prea mari probleme.

Balanta

În primele două decade ale lui august, s-ar părea că proiectele tale de grup și planurile de viitor ar putea avansa mai lent decât până acum. Nu te încăpățâna să ții cu dinții de unele lucruri dacă s-a demonstrat că te țin în loc.

Nu-i exclus, de asemenea, ca unii coechipieri să te părăsească și să fii nevoit să cooptezi noi parteneri de afaceri.

Scorpion

În prima jumătate a lui august, accederea ta pe scara ierarhică de la locul de muncă poate avea loc destul de anevoios.

Poți avea impresia că șefii te duc cu zăhărelul și că astfel bați pasul pe loc când ai putea să faci ceva în acest sens.

Poate că dacă ai avea puțină răbdare și nu te-ai descuraja așa ușor, lucrurile ar sta cu totul altfel pentru tine.

Sagetator

Din august încolo, s-ar putea ca graba să-ți strice treaba la serviciu. Nu lua decizii în pripă, verifică-ți proiectele înainte de a le preda și dă dovadă de profesionalism în tot ceea ce întreprinzi.

Mai devreme sau mai târziu, erorile sau superficialitatea cu care ai adoptat unele sarcini de serviciu vor fi remarcate și-ți vor afecta parcursul profesional.

S-ar putea ca cele mai însemnate câștiguri să nu vină neapărat din munca pe care o depui la serviciu, ci din activități derulate în afara locului de muncă. Oricare ar fi situația, cert este că o duci bine pe acest plan.

Capricorn

In august, imaginea ta contează foarte mult în carieră, iar dacă nu te prezinți ca un/o adevărat/ă profesionist/ă, s-ar putea să ai de pierdut pe plan financiar.

Tot în luna august, caută să dai dovadă de transparență în raport cu asociatul/a, colaboratorii și clienții în privința banilor. Nu uita, de asemenea, să te axezi și pe dezvoltare continuă.

Varsator

În primele două decade ale lui august, s-ar putea să nu dai dovadă de același nivel de productivitate la serviciu.

Tocmai din acest motiv, indiciat ar fi să nu-ți propui lucruri mari la mijlocul celui de-al treilea trimestru al anului.

Pot avea loc întârzieri, dar și amânări care te aduc în situația de a lăsa anumite proiecte și planuri pe altă dată.

Chiar dacă ai putea avea parte de piedici cel puțin la un moment dat, cert este că, în cazul tău, deznodământul va fi unul favorabil.

Pesti

Dacă te gândești să te implici într-un proiect de grup sau deja ești implicat/ă într-o afacere cu alte persoane, asigură-te că există transparență între voi și dedicare, oricare ar fi circumstanțele.

În caz contrar, s-ar putea ca lunile de iulie și/sau august să vină la pachet cu o dezamăgire care te poate costa viitorul business-ului sau mulți bani.

Dacă negociezi intrarea ta într-o afacere, ai mare grijă ce semnezi ori s-ar putea să fii păgubit/ă mai devreme sau mai târziu. Nu uita să te îngrijești, de asemenea, de formarea ta continuă.