Radio Simplu

Horoscop special: Venus RETROGRAD 2020 in GEMENI. Trecutul revine. 40 zile mistice

Venus, planeta responsabila de iubire, frumos, relatii, armonie, arta, belsug, isi incepe miscarea retrograda in 2020 timp de 40 zile, intre 13 mai si 25 iunie 2020. Venus are miscare stationar retrograda o data la un an si jumatate. In acest an, Venus este in Gemeni pana in august si aici isi are acest tranzit interesant pentru noi, mai ales in contextul special al izolarii in relatii si al modificarilor financiare cu tot ce a adus si aduce acest lucru in vietile noastre. Banii si dragostea sunt temele lui Venus!

Nu este o coincidenta faptul ca Venus retrograd dureaza 40 zile. Numarul 40 zile este un numar sacru in orice religie si este de regula asociat cu timpul necesar implinirii unui proces, a unei promisiuni, dar doar dupa o perioada de testare si probe.

Venus este asociata cu emotiile noastre, cu ce ne place si nu ne place, cu ce pretuim si pe ce nu dam doi bani. De aceea Venus conduce dragostea si relatiile, pentru ca acestea sunt un rezultat direct a ce simtim despre alti oameni. Si tot de aceea Venus conduce si banii, posesiunile si valorile personale, pentru ca acestea sunt un rezultat direct a ce simtim despre noi insine.

Gemenii sunt un semn dual si reprezinta dualitatea fiintei noastre. Gemenii sunt a treia zodie.

Ce inseamna pentru zodia ta Venus retrograd in Gemeni 2020?

BERBEC

Trecutul ar putea veni sa iti bata la usa, readucandu-ti sentimente vechi romantice la suprafata. Sau ai putea merge, de exemplu, pe strada de acasa, sa virezi pe o alta strada si sa dai nas in nas cu cineva pe care nu ai vazut de ani ! Sunt posibilitati interesante si probabil ca aveti tone de informatii de recuperat. Este un timp bun sa restabilesti contactul cu vecini sau bune cunostinte pe care izolarea i-a tinut departe de tine sau sa iti iei pauze de weekend ca sa petreci momente frumoase alaturi de un suflet drag. Daca exista un pericol al acestui tranzit pentru tine este ca o investitie sau cheltuiala prea mare risca sa iti aduca neplaceri sau o investitie din tine ca energie si sentimente prea mare si nereciproca este, tot asa, supusa potentialelor dezamagiri.

TAUR

Tu esti in mod normal destul de realist cu banii dar acum judecata ta financiara poate fi destul de ecranata. Nu te arunca sa cumperi produse de lux doar pentru ca iesi din izolare. Daca o faci, ia bonul, s-ar putea sa te duci sa le returnezi. Este cu mult mai bine sa te focusezi sa iti platesti vechi datorii. Vestea buna ? Daca ai avut griji financiare pana acum cu Venus direct, vei putea intra intr-o ciudata zona mai relaxata si fara de griji. Daca apar ocazii de reuniuni fericite, bucura-te de ele. Se anunta un timp special pentru zodia ta care este coordonata de Venus, deci profita. Apar vechi probleme relationale la suprafata ? Nu ai cum si unde sa scapi de ele, deci lucreaza-le.

Vezi toate zodiile pe sfatulparintilor.ro