Radio Simplu

Astrolog Mădălina Manole: Venus retrograd în zodia Gemeni

astrolog madalina manole

Venus, planeta iubirii și a banilor, este de astăzi retrogradă în zodia Gemeni, iar această fotografie este foarte reprezentativă pentru perioada imediat următoare. Dar să nu ne jucăm cu cuvintele, că doar vorbim de zodia Gemeni, zodia cuvintelor mărețe, ci să o luăm pe îndelete!

Zodia Gemeni este responsabilă cu comunicarea, gândirea, dar și cu actele, iar Venus cu iubirea și banii. Atât zodia, cât și planeta au un punct comun: relațiile cu ceilalți.

Venus retrograd în Gemeni ne cere, la modul general, să ne reevaluăm relațiile, să ne reevaluăm modul în care comunicăm cu ceilalți, modul în care ne raportăm la dragoste și la bani. Reanalizați-vă bugetul, cheltuielile și modul în care vă administrați finanțele. Faceți economii!

În perioada de reevaluare se pot întoarce în viața noastră situații din trecut (cel mai probabil de la începutul lunii aprilie și până acum, dar și situații vechi de acum 8 ani) pentru a le reanaliza și regândi.

Pot apărea tensiuni în relații, dezamăgiri, nemulțumiri legate de partener care în unele cazuri, mai ales acolo unde dialogul nu funcționează, pot conduce la rupturi și despărțiri. Pot ieși la suprafață minciuni, infidelități și secrete. Pot apărea blocaje în semnarea unor acte și documente.

Citește continuare aici.