Radio Simplu

Horoscop special realizat de Neti Sandu. Ce surprize aduce Craciunul fiecarei zodii in parte

Horoscop 19-25 decembrie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru urmatoarea perioada. Afla cum va fi Craciunul pentru zodia ta.

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – BERBEC
Or sa vina si banii de care stiti si cei despre care nu aveti habar, numai sa nu uitati de datorii, ca sa fie totul clar, cu banii, sa fie un echilibru financiar.

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – TAUR
Poate faceti un consiliu de familie sa vedeti ce mai e de cumparat, pe cine mai invitati la petrecere de Craciun, de Anul Nou, si supuneti la vot.

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – GEMENI
Voi o sa treceti peste niste neintelegeri mai vechi cu cineva la care tineti si veti petrece impreuna sarbatorile in semn de impacare

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – RAC
Se perinda oferte de job, dar nu va sta capul la asa ceva, si o sa va pregatiti de sarbatori, cu tot ce trebuie, si va ganditi asa, printre picaturi, la ce o sa faceti.

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – LEU
Se poate sa prindeti din zbor oferta de vacanta si sa nu lasati sa treaca o astfel de ocazie pe langa voi, ca poate o fi si mai ieftina.

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – FECIOARA
O sa mai cumparati diverse lucruri pentru casa si o sa va ocupati un pic de reamenajarea interiorului, ca puneti mare pret pe confortul casnic, poate si pentru ca veti fi gazde.

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – BALANTA
Ati devenit mai sociabili, v-ati inconjurat de oameni care va impartasesc opiniile si o sa va simtiti bine in compania lor, atat la treaba, cat si in cadrul reuniunilor.

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – SCORPION
Se pare c-o sa va descurcati si cu cheltuielile neprevazute, c-or sa intre bani si din surse colaterale, ori poate vin pe filiera partenerului de cuplu si se rotunjeste bugetul.

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – SAGETATOR
Dorintele vi se implinesc, totul e sa le formulati clar, sa se- inteleaga, c-o sa lucrati la ele si sa le aduceti in realitate – ca e foarte posibil, sa stiti.

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – CAPRICORN
O sa primiti acele recompense pe care vi le-au promis sefii si o sa va asigurati ca le veti face pe plac alor vostri si o sa-i rasplatiti cu cele mai frumoase daruri.

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – VARSATOR
O sa luati startul intr-o noua provocare profesionala si se discuta in cadrul echipei ce-aveti de facut ca sa va puteti lansa din ianuarie.

Horoscop saptamanal 19-25 decembrie 2022 – PESTI
Se aduna banii de prin toate directiile si o sa faceti aprovizionarea, va pregatiti cu tot ce trebuie pentru sarbatori, si o sa primiti si ajutor din partea alor vostri