Radio Simplu

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020. Probleme de sănătate, secretele ies la iveală, săptămână malefică

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie, în a doua săptămână a lunii martie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020. Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul pentru a doua săptămână a lunii martie.

Se anunță o săptămână dificilă pentru trei zodii, din cauza lui Mercur, care își va relua mersul direct în Vărsător. Acest aspect astral vine cu schimbări în mai multe sectoare existențiale și nu doar sănătatea ori finanțele vor fi afectate. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Berbec- În săptămâna care urmează Mercur își va relua mersul direct în Vărsător. Uimitor este că vom avea parte de patru conjuncții, un fenomen foarte rar. Va fi conjuncție între Lilith și Kiron(Berbec), Uranus și Venus(Taur), Soare-Neptun(Pești), Jupiter și Pluton în Capricorn. Pentru voi veștile nu sunt îmbucurătoare, căci vă pot afecta sănătatea, starea de spirit, viața privată(amor).

Taur- Scriam la Berbec de aspectele ce se conturează, iar una din conjuncții va fi exact în constelația voastră. Venus va fi în domiciliu, dar conjuncția cu Uranus vă poate lua prin surprindere în zona de business/carieră și vă poate da viața peste cap. Evident, căile de ieșire le pot studia pe astrograma personală, căci Uranus este ca o bombă atomică(dragoste, sănătate). Cuadratura Mercur-Lună vizează familia/casa.

Gemeni- Mercur își va relua mersul direct în Vărsător. Și cum este patronul vostru astral trebuie raportat la Mercur din harta voastră natală, pentru a vedea dacă Restart-ul este binevenit. Cele patru conjuncții ale săptămânii vizează mai multe sectoare existențiale, nu numai dragostea, cariera(business-ul), sănătatea cum credeți voi că este important.Vizează copiii, compatibilitățile/incompatibilitățile ș.a.

Rac- La debut de săptămâna Luna din Leu va fi în cuadratură cu Uranus aflat în conjuncție cu Venus în Taur. Dacă ați citit și la celelalte zodii, ați văzut că mai sunt încă trei conjuncții importante, de care trebuie să țineți cont. O perioadă cu mare greutate, care marchează anumite blocaje și anunță un grad foarte mare de risc. La unii vizată este relația de cuplu(dragoste), la alții marcate sunt cariera sau sănătatea

Leu- Debutul de săptămâna este cu Luna Albă în constelația voastră. Datorită cuadraturii cu Venus conjunct cu Uranus din Taur se prefigurează reacții în lanț pe cariera voastră sau a cuiva drag din familie. Vizate sunt și sănătatea sau relațiile sentimentale. Pentru a desluși ce se petrece va trebui să raportez aceste aspecte la astrograma voastră personală. Ați citit deja că mai sunt alte trei conjuncții grele.

Fecioara- Cred că ați văzut înainte de aspectele care se conturează, așa că reluarea mersului direct al lui Mercur înseamnă destul de puțin în raport cu cele patru conjuncții importante: Lilith- Kiron, Soare-Neptun, Uranus-Venus, Jupiter-Pluton. Toate funcționează la voi pe principiul Domino-ului, mai ales că Soarele natal face opoziție cu Soarele din Pești conjunct cu Neptun. Vizează dragostea, cariera, etc.

Citește în continuare pe kfetele.ro