Radio Simplu

Horoscop săptămânal 17-23 septembrie 2018. Balanțele sunt vedetele săptămânii

Horoscopul săptămânal pentru perioada 17-23 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 17-23 septembrie 2018 se numără și cea a Balanțelor care vor da dovadă de energie și bună dispoziție.

Săptămâna 17-23 septembrie 2018 este marcată de două evenimente astrologice importante. Pe data de 22 septembrie, Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, intră în zodia Balanță, urmată la o zi distanță de Soare, energia, care își va schimba sectorul de acțiune și va poposi în aceași zodie, Balanță. De asemenea, ultima zi a săptămânii marchează începutul toamnei astronomice, echivaland cu echinocțiul de toamnă, și va fi momentul culegerii roadelor a ceea ce am sădit în lunile anterioare.

Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână cu puternic impact în zona sentimentală. Cu Soarele și Mercur în casa mariajului și a parteneriatelor, nativii vor observa o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu, iar acolo unde au fost neînțelegeri până acum, acestea se vor dizolva. Interesul Berbecilor va fi să repună pe picioare o poveste de iubire, să-i mai dea o șansă, iar unii dintre nativi chiar vor reuși să facă marele pas, cererile în căsătorie nefiind excluse. De asemenea, în zona profesională, nativii au șansa să semneze un contract profitabil, poate fi vorba și despre o colaborare care să le îmbunătățească veniturile. Începutul de săptămână poate aduce un oarecare disconfort în zona sănătății și neplăceri, nemulțumiri trecătoare la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână bună la modul general. Cu Soarele și Mercur pe casa muncii și a sănătății, nativii își vor da tot interesul în aceaste direcții. Vor deveni mai conștiincioși la locul de muncă, vor reuși să-și execute cu mai multă responsabilitate sarcinile și vor avea ocazia să se pună în evidență și să se facă remarcați de superiori. Cei care-și caută un loc de muncă, în această perioadă se pot angaja, aspectul fiind favorabil și celor care-și doresc schimbarea jobului actual. Pe de altă parte, în zona sănătății vor simți o îmbunătățire remarcabilă, iar Taurii vor da dovadă de mai multă energie și bună dispoziție, cu toate că unii nativi pot manifesta un soi de ipohondrie, însă nefondată. Începutul de săptămână le poate aduce discuții cu partenerul de cuplu și clarificarea unor situații mai vechi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot începe săptămâna cu discuții legate de casă și pot lămuri o situație care vizează membrii familiei. Cu Soarele și Mercur în casa sentimentală, nativii vor observa o îmbunătățire a situației amoroase, a relației cu partenerul de cuplu, cu alte cuvinte, vor face tot ce le stă în putință să reaprindă flacăra pasiunii. Totodată, și comunicarea cu copiii va trece într-o altă etapă și va cunoaște o îmbunătățire remarcabilă. Pe de altă parte, nativii pot fi tentați să flirteze mai mult, iar o parte dintre aceștia își vor da frâu liber pornirilor și pot începe o aventură. Gemenii vor avea mai mult chef de distracție și-și vor consuma energia în activități sportive și artistice, fiind favorizați cei care lucrează în domeniile creative și care acum se pot evidenția.

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac își vor concentra toată atenția asupra familiei și a locuinței. Nativii vor petrece mai mult timp cu rudelele și vor avea ocazia să pună la punct aspecte legate de sectorul locativ. În timp ce unii nativi își pot schimba domiciliul, se pot muta de la părinți, alți nativi pot fi favorizați în negocieri și pot vinde, cumpăra, închiria o casă. Este momentul să-și reamenajeze și redecoreze locuința. Toată săptămâna este amprentată de o comunicare excepțională cu cei din jur, iar în primele zilei ale perioadei analizate, Racii pot face deplasări scurte în interes de serviciu și pot rezolva situații legate de acte.

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor începe săptămâna cu preocupări financiare și nu este exclus să primească o sumă de bani mult așteptată. Cu Soarele și Mercur în casa comunicării și a deplasărilor, nativii vor avea abilitatea de a-și susține cu tărie ideile, de a propune strategii noi și chiar de a obține noi avantaje profesionale. O serie de nativi pot renegocia contractul de muncă și pot obține o mărire de salariu. Sunt sfătuiți să fie atenți la informația care vine spre ei, indiferent de căi, deoarece o pot folosi în interesul lor. Sunt favorizate călătoriile pe distanțe scurte.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 septembrie 2018

Pentru cei născuți în zodia Fecioară se anunță o săptămână favorabilă din punct de vedere financiar. Cu Soarele și Mercur în casa banilor obținuți din muncă proprie, nativii vor avea șansa de a-și îmbunătăți considerabil veniturile. Aceștia pot primi oferte noi de colaborare, se pot implica în noi proiecte și sunt favorizate renegocierile salariale. Întreaga săptămână, Fecioarele vor avea parte de energia necesară pentru a-și duce la bun sfârșit sarcinile și se vor evidenția printr-o stare de spirit bună.

Horoscop săptămânal Balanță: 17-23 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot începe săptămâna cu o ușoară stare de epuizare fizică, de oboseală, însă de îndată ce Soarele și Mercur își vor începe tranzitul întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, nativii vor observa o îmbunătățire a stării generale. Balanțele vor da dovadă de energie, de bună dispoziție, vor fi mai glumețe și mai vesele și vor reuși să comunice impecabil cu cei din jur astfel încât să obțină ceea ce-și doresc. Sunt favorizate negocierile în plan personal și nativii sunt sfătuiți să profite de acest aspect astrologic pentru a-și pune ordine în viața personală.

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu preocupări legate de prieteni și pot pune la cale planuri pe termen lung care vor fi ușor negociate către finalul perioadei analizate. Cu Soarele și Mercur în casa subconștientului, nativii își vor îndrepta atenția către propria persoanlă, către trăirile interioare, pe care le vor analiza în dorința de a lua cea mai bună decizie pentru ei înșiși. Sunt favorizate introspecțiile și meditațiile în urma cărora Scorpionii să-și schimbe niște idei, niște principii de viață. Dorință de izolare și socializare greoaie către finele săptămânii când vor refuza ieșirile în oraș și vor dori să se retragă în liniștea căminului.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 septembrie 2018

Dacă în prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Săgetător își îndreaptă atenția către sectorul profesional și către consolidarea carierei, în cea de-a doua parte a perioadei analizate vor pune bazele unor proiecte pe termen lung și vor da dovadă de o bună capacitate de negociere. Cu alte cuvinte, Săgetătorii vor fi pe poziții și vor reuși să întoarcă totul în favoarea lor. Cu Soarele și Mercur în sectorul prietenilor, aceștia vor avea ocazia să petreacă mai mult timp cu grupul de cunoștințe, iar cei care au avut conflicte cu cei dragi vor reuși să le dizolve. Sunt favorizate împăcările, dar și noile cunoștințe, prin urmare nativii trebuie să fie mai deschiși la socializare. Nu este exclus ca persoanele cunoscute acum să-i ajute în zona profesională.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn își concentrează toată atenția asupra sectorului profesional. Încă de la începutul săptămânii, nativii rezolvă chestiuni care țin de acte, profesie, studii, urmând ca spre finalul perioadei analizate să-și (re)negocieze niște contracte. Cu Soarele și Mercur în sectorul socio-profesional, nativii vor da dovadă de o bună comunicare la locul de muncă și își vor rezolva sarcinile cu mai multă responsabilitate. Pentru o serie de nativi poate fi o perioadă favorabilă avansării în funcție și contextul astral le cere mai multă disponibilitate către socializare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu vești bune în zona financiară, unde se întrevăd posibilități de îmbunătățire a veniturilor. Cu Soarele și Mercur alături, nativii vor putea pleca în călătorii în urma cărora să aibă parte de o schimbare a mentalității și a principiilor de viață. Pe de altă parte, Vărsătorii își vor concentra atenția asupra studiilor, iar unii dintre aceștia pot începe cursuri de perfecționare profesională, pot învăța o limbă străină sau pot studia un domeniu nou, chiar o cultură nouă. Totodată, sunt favorizate deplasările în interes profesional.

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu preocupări legate de sfera sentimentală și de partenerul de cuplu. Nativii pot obține niște lămuriri și vor observa o îmbunătățire a relației de cuplu, al modul general. Cu Soarele și Mercur în casa avantajelor materiale, Peștii vor avea ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile, de a renegocia niște contracte și de a primi sume de bani în urma unor proiecte mai vechi care implică parteneri de afaceri și colaboratori. De asemenea, persoana iubită le va fi alături în toate demersurile financiare întreprinse în această perioadă și nu este exclus ca prin intermediul sau cu ajutorul acesteia să obțină niște avantaje financiare.