Radio Simplu

Horoscop rune pana la final de 2023. Taurii isi ating obiectivele, Balantele primesc vesti bune, Sagetatorii au protectie si binecuvantare Divina

Horoscop rune pana la final de 2023. Celebrul numerolog Igor Vechersky ne ofera previziunile runice pentru urmatoarea perioada.

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Ehwaz – Calatorie si Colaborare
Pentru Berbeci, runele sugereaza ca vor experimenta o perioada de calatorie, atat in sens fizic, cat si spiritual. Ehwaz, runa calatoriei si a colaborarii, ii indeamna sa fie deschisi la noi oportunitati si sa colaboreze cu ceilalti pentru a atinge obiective comune. Aceasta energie favorizeaza relatiile sociale si schimburile benefice de idei.

Sfatul Numerologului: In aceasta perioada, ramai deschis la noi experiente si colaboreaza cu ceilalti. Calatoria ta va fi mai bogata si mai plina de sens atunci cand impartasesti aceasta calatorie cu altii. Comunicarea sincera va fi cheia pentru a obtine sprijin si intelegere.

Taur (20 aprilie – 20 mai): Uruz – Forta si Determinarea
Pentru Tauri, Uruz aduce o perioada de forta si determinare. Runele indica faptul ca acum este momentul potrivit sa-si concentreze energia asupra obiectivelor personale si profesionale. Cu determinare si perseverenta, vor depasi orice obstacol si vor obtine succesul dorit.

Sfatul Numerologului: Foloseste-ti forta interioara si determinarea pentru a-ti atinge obiectivele. Fii perseverent si lucreaza cu rabdare la proiectele tale. Uruz iti aduce oportunitati de crestere personala si profesionala, dar succesul vine prin eforturile sustinute si concentrarea asupra obiectivelor tale.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Ansuz – Comunicare Inspirata
Pentru Gemeni, runele sugereaza ca vor experimenta o perioada in care comunicarea este accentuata. Ansuz, runa comunicarii inspirate, indica faptul ca vor gasi modalitati creative si inspirate de a-si exprima gandurile. Este momentul potrivit sa cultive conexiuni semnificative prin intermediul cuvantului si sa asculte cu atentie ideile celor din jur.

Sfatul Numerologului: In aceasta perioada, exploreaza modalitati de a-ti exprima ideile in mod creativ. Asculta cu atentie si comunica cu sinceritate. Comunicarea inspirata va aduce conexiuni profunde si relatii semnificative.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Gebo – Generozitate si Schimb Reciproc
Pentru Rac, runele sugereaza ca vor experimenta o perioada de generozitate si schimb reciproc. Gebo, runa daruirii si a schimbului reciproc, indica faptul ca vor beneficia de sprijin si colaborare din partea celor din jur. Este momentul potrivit sa ofere si sa primeasca, sa consolideze relatiile si sa cultive recunostinta.

Sfatul Numerologului: In aceasta perioada, fii deschis la schimbul reciproc si cultiva generozitatea. Relatiile bazate pe daruire si primire vor aduce echilibru si bucurie in viata ta.

Leu (23 iulie – 22 august): Kenaz – Iluminare si Creativitate
Pentru Leu, runele sugereaza ca vor experimenta o perioada de iluminare si creativitate. Kenaz, runa iluminarii si a creativitatii, indica faptul ca vor gasi solutii inovatoare si vor aduce lumina in proiectele lor. Este momentul potrivit pentru a-si exprima creativitatea si pentru a gasi cai neconventionale de a rezolva problemele.

Sfatul Numerologului: In aceasta perioada, imbratiseaza-ti latura creativa si calatoreste pe caile iluminarii interioare. Exploreaza noi modalitati de a aborda situatiile si fii deschis la inspiratie. Iluminarea vine cel mai adesea din explorarea neasteptata a propriei creativitati.

Fecioara (23 august – 22 septembrie): Raido – Calatorie Spirituala
Pentru Fecioare, runele sugereaza ca vor experimenta o perioada de calatorie spirituala. Raido, runa calatoriei si a evolutiei spirituale, indica faptul ca vor avea oportunitati de a-si extinde constiinta si de a calatori in lumea interioara. Este momentul propice pentru meditatie, auto-reflectie si dezvoltare personala.

Sfatul Numerologului: In aceasta perioada, dedica timp pentru a explora lumea ta interioara. Mediteaza, reflecta asupra valorilor tale si calatoreste in adancurile spirituale. Aceasta calatorie te va ghida catre o mai mare intelegere a sinelui si a lumii din jurul tau.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie): Wunjo – Fericire si Armonie
Pentru Balante, runele sugereaza ca vor experimenta o perioada de fericire si armonie. Wunjo, runa fericirii si a armoniei, indica faptul ca vor gasi bucurie in relatii si in realizarile personale. Este momentul potrivit sa cultive relatii pozitive si sa caute bucuria in fiecare aspect al vietii lor.

Sfatul Numerologului: In aceasta perioada, recunoaste si pretuieste bucuriile mici din viata ta. Construieste relatii bazate pe armonie si impartaseste generozitatea si iubirea. Fericirea ta vine din echilibrul pe care il creezi in jurul tau.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Thurisaz – Protectie si Hotarare
Pentru Scorpioni, runele sugereaza ca vor fi protejati si hotarati in aceasta perioada. Thurisaz, runa protectiei si a hotararii, indica faptul ca vor avea forta necesara pentru a-si atinge scopurile si pentru a se apara impotriva influentelor negative.

Sfatul Numerologului: In aceasta perioada, fii hotarat in apararea intereselor tale si stabileste limite clare. Protectia vine din hotarare si incredere in tine insuti. Fii vigilent si foloseste-ti puterea interioara pentru a depasi orice provocare.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie): Algiz – Protectie Divina si Siguranta
In aceasta perioada, Sagetatorii sunt binecuvantati cu o puternica energie protectoare, simtindu-se inconjurati de o forta divina. Runele sugereaza ca vor fi feriti de orice forte malefice din Univers. Este un moment propice pentru a-si indrepta atentia catre dezvoltarea spirituala si pentru a cultiva o stare de liniste interioara.

Sfatul Numerologului: In aceasta perioada de protectie divina, exploreaza conexiunea ta cu fortele superioare. Increderea in tine insuti si in voia divina iti va aduce armonie si siguranta. Fii deschis la ghidarea spirituala si asculta-ti intuitia.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Isa – Rabdare si Reflectie
Pentru Capricorni, rune sugereaza ca vor experimenta o perioada de rabdare si reflectie. Isa, runa rabdarii si a reflectarii, indica faptul ca este momentul sa isi acorde timp pentru a reflecta asupra directiei lor si sa isi clarifice obiectivele. Prin rabdare si autoanaliza, Capricornii vor obtine claritate si vor putea face pasi siguri spre viitor.

Sfatul Numerologului: In aceasta perioada de rabdare si reflectare, acorda-ti timp pentru a-ti cunoaste cu adevarat dorintele si aspiratiile. Rabdarea ta va fi rasplatita cu intelegere profunda si directie clara. Fii constient de fiecare pas pe care il faci si construieste-ti calea cu incredere.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie): Mannaz – Colaborare si Auto-cunoastere
Pentru Varsatori, rune sugereaza ca vor experimenta o perioada de colaborare si auto-cunoastere. Mannaz, runa colaborarii si a auto-cunoasterii, indica faptul ca vor avea oportunitati de a lucra impreuna cu ceilalti pentru atingerea obiectivelor comune. In acelasi timp, se vor bucura de o intelegere mai profunda a propriei identitati si vor gasi solutii la provocarile personale.

Sfatul Numerologului: In aceasta perioada, colaboreaza cu ceilalti pentru a-ti atinge obiectivele si impartaseste-va experientele. Auto-cunoasterea profunda vine din conectarea cu ceilalti si cu propria ta esenta. Fii deschis la schimbare si la invatare din experientele comune.

Pesti (19 februarie – 20 martie): Perthro – Schimbare si Destin
Pentru Pesti, rune sugereaza ca vor experimenta o perioada de schimbare si explorare a destinului. Perthro, runa schimbarii si a destinului, indica faptul ca vor avea ocazia sa aduca schimbari benefice in viata lor si sa descopere noi aspecte ale destinelor lor personale. Este un moment excelent pentru a fi deschisi la noi oportunitati si pentru a aborda schimbarile cu incredere si optimism.

Sfatul Numerologului: In aceasta perioada, abordeaza schimbarile cu o atitudine pozitiva si deschidere la noi directii. Exploreaza-ti destinul cu curaj si incredere, stiind ca schimbarea vine adesea cu oportunitati neasteptate. Asculta-ti intuitia si urmeaza-ti inima in calatoria ta personala.