Radio Simplu

Ce Daruri a primit fiecare Zodie de la Dumnezeu. Iată cu ce v-ați ales voi

Un vechi scriitor al Bibliei spune că Dumnezeu a dat viață umană fiecăruia dintre cei doisprezece copii ai săi. Fiecare copil a primit un cadou special. Citește mai multe despre darurile pe care le-a primit fiecare semn din Zodiac.

Berbec

Primul dintre semnele Zodiacului, ai primit prima sămânță de plantat. Și se credea că pentru fiecare semință plantată de tine vei primi în mâna lui milioane de semințe.
Oricum, nu ai văzut prima sămânță crescând, și nici n-ai apucat să plantezi toate celelalte semințe. Dar, totuși, ai fost primul dintre cele douăsprezece semne care a obținut acest privilegiu. Deci, ai primit stima de sine ca un dar.

Taur

Tu ar fi trebuit să crești semințele. Dar, acest lucru nu a fost ușor deloc. Adesea, finalizarea a ceea ce a început cineva este greu, chiar imposibil uneori.
Din acest motiv, ai primit integritatea forței.

Gemeni

Tu ai primit multe întrebări, dar fără un răspuns. Cu toate acestea, acest lucru a fost absolut necesar, deoarece gândirea critică nu poate fi realizată decât prin înțelegere autentică.
Din moment ce te-a interesat să știi mai multe, ai primit darul cunoașterii.

Rac

Ai avut sarcina de a învăța oamenii despre emoții. Trebuia să-i înveți cum să râdă, să plângă și să fie cu adevărat fericiți. Acesta este motivul pentru care ai primit darul familiei.

Leu

Ai avut sarcina de a demonstra că lumea e creația lui Dumnezeu. De asemenea, trebuia să-ți amintești întotdeauna și să înțelegi că această Creație era numai a lui Dumnezeu.
Ca o recompensă,ai obținut integritatea onoarei.

Fecioară

Ți s-a cerut să examinezi cu atenție creația lui Dumnezeu. De asemenea, trebuia să informezi dacă ceva nu merge bine. Motivul era ca oamenii să poată deveni oameni așa cum voia Dumnezeu. Pentru succesul tău, ai primit darul purității gândirii.

Balanță

Trebuia să-i constrângi pe oameni să-și cunoască responsabilitățile față de ceilalți, să colaboreze și să se gândească la faptele lor. Acesta este motivul pentru care ai primit integritatea iubirii.

Scorpion

Tu trebuia să înțelegi mintea oamenilor. Dar îți era interzis să vorbești cu ei, indiferent cât de îngrozitoare erau sentimentele, gândurile sau acțiunile lor.
Datorită acestui fapt, ai simțit o mulțime de durere, dar ai obținut integritatea scopului când ți-ai terminat sarcina.

Săgetător

Tu trebuia să îi faci pe oameni să râdă chiar și atunci când erau extrem de triști. Astfel, oamenii au fost învățați cum să aibă speranță și încredere în Dumnezeu. Deci, ai primit darul de a le transmite fericire celor din jur.

Capricorn

Trebuia să-i înveți pe oameni să lucreze. Deși acest lucru era un lucru pe care oamenii l-ar fi urât și l-ar fi respins. Din acest motiv, ai primit darul responsabilității.

Vărsător

Cel de-al unsprezecelea semn al zodiacului trebuia să transmită oamenilor conceptul de “viitor”. După ce ai îndeplinit această sarcină, ai obținut privilegiul libertății.

Pești

Trebuia să le oferi oamenilor compasiunea necesară în momentele grele. Deci, ai primit darul înțelegerii. De asemenea, tu ai fost singurul care l-a înțeles pe deplin pe Dumnezeu.
Conform cărților vechi, Dumnezeu a spus că fiecare semn credea că darul celuilalt era mai bun decât al lor. Astfel, Creatorul le-a permis să facă schimburi.

Sursa: DailyNews