Radio Simplu

Horoscop rune Mihai Voropchievici, pentru luna decembrie. 3 zodii incheie anul invingatori si pasesc cu dreptul in 2020

Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile runelor pentru luna decembrie. Luna care incheie anul 2019 se anunta a fi buna si productiva pentru majoritatea zodiilor. Iata ce ne asteapta in luna decembrie, luna sarbatorilor de iarna.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna decembrie: Berbecul, cea mai protejata zodie

Berbecul intra pe incidenta fortei divine, este zodia cea mai protejata pe tot parcursul lunii, Forta divina e extraordinar de binevenita. Taurii inca nu au rezolvat problemele care ii framanta. Trebuie sa gaseasca timp sa le rezolve, cu ajutorul familiei.

Gemenii au o luna de dragoste, sunt in cautari. Se anunta o dragoste noua, fierbinte, pasionala. Racii intra intr-o luna de circumspectie, se inconjoara cu o aura de mister si comunica cu raspunsuri mai lapidare, din doua litere.Leii au o luna furtunoasa
Leul are o luna de furtuni. O luna in care are ceva de spus, are reprosuri, tensiuni. Sa se calmeze si totul se va rezolva. Fecioara are o luna in care i se testeaza forta, puterea, rezistenta, pune intrebari multe si creeaza lucruri mai putin placute. Balanta primeste cadouri si atentii, e o luna destul de fericire.

Scorpionii au o luna de consolidare a pozitiei, au stat prea mult timp pe marginea si le-a mai scazut autoritatea. Sagetatorul, prin actiunile lui, prin felul lui de a fi e pe o pojghita de gheata subtire. Trebuie sa se odihneasca mai mult.

Capricornii au o luna de mesaje, comunicare. E o luna in care tot ce au acumulat vor scoate la iveala. Varsatorii trebuie sa isi faca bagajele si sa plece. Pestii intra intr–un decembrie an care viata lor cunoaste o schimbare semnificativa.