Radio Simplu

Horoscop Cristina Demetrescu. Horoscop iarna 2019-2020. Ce zodii se vor îmbogăţi şi cine va găsi dragostea adevărată

Horoscop Cristina Demetrescu. Horoscop iarna 2019-2020. Acest horoscop este valabil începând cu data de 1 decembrie 2019. Capricornii se vor bucura de încheierea unui ciclu dificil, plin de obstacole, în timp ce Balanțele vor face o serie de investiții.

Berbecii vor avea o iarnă bună din multe puncte de vedere, în special din punct de vedere financiar. Vor lua parte la activități noi și își vor asuma mai mult proiectele la care vor lua parte. Taurii vor avea o perioadă fructuoasă din punct de vedere amoros. E o perioadă bună pentru căsătorie. Să nu uităm că luna februarie este luna iubirii.

Gemenii se vor concentra exclusiv pe muncă. Vor începe o serie de demersuri, de proiecte pe termen mediu și lung și se vor simți bine în noua lor piele. Racii vor fi ajutați de Jupiter, planetă care se află în Scorpion, în special din punct de vedere karmic.Gemenii se vor concentra exclusiv pe muncă. Vor începe o serie de demersuri, de proiecte pe termen mediu și lung și se vor simți bine în noua lor piele. Racii vor fi ajutați de Jupiter, planetă care se află în Scorpion, în special din punct de vedere karmic. Leii se pregătesc să investească în casă și sunt nevoiți să fie mai activi pe câmpul muncii, conform fabricatînromânia.ro.

Fecioarele scapă de maleficul Saturn
Fecioarele vor scăpa în sfârșit de maleficul Saturn, cel care le-a făcut o serie de probleme în ultima vreme. Vor începe un traseu nou, extrem de interesant și vor fi încurajați să nu renunțe la a-și găsi adevărata menire, mai ales spirituală. Balanțele vor munci din greu. Se poate spune că vor fi cele mai silitoare în următoarele trei luni. Fac multe investiții.

Scorpionii vor avea o iarnă frumoasă din absolut toate perspectivele. Jupiter le oferă motive de bucurie la înfinit. Săgetătorii se mai relaxează și ei căci scapă de Luna Neagră și de Saturn. Capricornii vor beneficia, culmea, de intrarea lui Saturn în semnul lor. Vor deveni atât de puternici încât vor putea muta munții din loc. Vărsătorii se vor trezi cu o serie de responsabilități pe cap, iar Peștii vor călători pentru a învăța, vor începe un soi de inițiere spirituală.