Radio Simplu

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici, 1- 7 aprilie. Care sunt zodiile cu care este bine să începi o afacere

Numerologul Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru săptămâna 1- 7 aprilie. Dacă vrei să afli cu cine ai putea să ai succes în afaceri, care sunt asocierile astrologice benefice, citește horoscopul runelor, săptămâna 1- 7 aprilie.

Mihai Voropchievici a citit în rune pentru toate semnele zodiacale și cu cine se potrivesc acestea în sfera afacerilor.

BERBEC: Berbecii sunt cei care își vor asuma riscuri în această săptămână, ănsă vor avea de câștigat pe temen lung. Leagă parteneriate stabile cu Vărsătorii, Peștii și Săgetătorii.

TAUR: Nativii Tauri își doresc un partener de afaceri competent, iar rezultatele financiare să vină cât de repede. Se potrivesc cu Scorpionii și Capricornii dearece sunt două semne zodiacale cu o puternică intuiție a banului.

GEMENI: Sunt extrem de schimbători și nu au idee ce să întreprindă pentru a face bani. Asociații potriviți Gemenilor sunt capabili și foarte responsabili. În afaceri, în combinații cu Lei sau Fecioare, funcșionează foarte bine.

RAC: Nu se simte deloc confortabil dacă îi lipsesc banii, fiind un nativ muncitor, cu imaginație și idei multe. Intuiția lor este de nezdruncinat, cei mai buni parteneri pentru Raci fiind Capricornii, Scorpionii și Peștii.

LEU: Este nativul care se află în prim plan datorită banilor. Foarte rar un Leu va lucra pentru cineva, cei mai mulți au propriile afaceri sau dețin posturi de conducere. cele mai bune parteneriale sunt cu Vărsătorii, Berbecii sau Săgetătorii.

FECIOARĂ: Este foarte atentă la detalii, finanțele fiind punctul forte al Fecioarei. Este meticuloasă și dă dovadă de corectitudine. Cele mai bune afaceri le face cu Capricorni, Tauri și Pești.

BALANȚĂ: Nu știu să facă bani, însă sunt sociabile și extrem de dimplomate.Balanțele sunt istețe și fac o echipă bună cu Vărsătorii, Gemenii și Berbecii.

SCORPION: Sunt creativi, dinamici și intuitivi în afaceri. Muncesc foarte mult pentru statut social înalt și sunt remunerați pe măsură. Cele mai bune asocieri le au cu Săgetătorii, Vărsătorii și Peștii.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii sunt etici și vor propria afacere deoaree vor să fie singurii coordonatori. Cel mai bine se potrivesc cu Balanțele, uneori cu Scorpionii sau Berbecii.

CAPRICORN: Au șansa de a excele în orice domeniu își propun. Nu fac niciun compromis și cel mai bine lucrează cu Vărsătorii, Leii și Peștii.

VĂRSĂTOR: Este nativul care vrea foarte mulți bani. Fac bani de unde nu-ți vine a crede și lucrează foarte bine cu nativii.

PEȘTI: Sunt intuitivi și sar în ajutorul tuturor, având nevoie de un partener de afaceri cu simț practic. Fac treabă bună cu Capricornii, Balanțele sau Scorpionii.