Radio Simplu

Horoscop 7 iulie 2018. Ce te asteapta in aceasta zi de sambata

Tendințele astrale generale

Aspectul astral cel mai semnificativ al zilei de azi este conjunctia Lunii cu planeta Uranus. Eastrolog.ro semnaleaza ca acest aspect predispune la instabilitate in viata de familie si poate sa favorizeze producerea unor schimbari bruste, care pot fi mai mult sau mai putin neplacute.

In general, conjunctia Luna-Uranus tinde sa aduca finalul unei situatii vechi si trecerea la o noua stare de lucruri. Depinde de fiecare in parte daca aceasta schimbare se va dovedi pozitiva.

Berbec

7 iulie 2018

S-ar putea sa fiti nemultumit din cauza ca trebuie sa amanati o calatorie in interes profesional sau de afaceri. Eastrolog.ro apreciza ca amanarea ar fi, de fapt, in avantajul dumneavoastra, avand in vedere ca astazi nu sunt recomandate calatoriile lungi.

In a doua parte a zilei aveti ocazia sa puneti la cale o colaborare pe termen lung, din care sunt sanse sa obtineti beneficii materiale importante.

Taur

7 iulie 2018

Schimbarile pe care intentionati sa le faceti in camin sunt bine primite de membrii familiei, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa tineti cont si de dorintele partenerului de viata.

Este recomandat sa nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu duceti la bun sfarsit niciuna dintre ele.

Spre seara, este posibil sa aveti parte de o surpriza placuta din partea unei persoane apropiate.

Gemeni

7 iulie 2018

In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare inceputa mai demult in casa.

O persoana mai in varsta din familie ar putea fi dispusa sa va ajute financiar, dar probabil ca va incerca sa-si impuna ideile in legatura cu schimbarile pe care doriti sa le faceti. Va sfatuim sa fiti foarte diplomat pentru a evita o cearta care ar putea sa tensioneze atmosfera din familie.

Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste buna de la o ruda apropiata.

Rac

7 iulie 2018

Se pare ca azi aveti multe probleme de rezolvat. Va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa acordati mai mult timp odihnei.

Aveti posibilitatea sa faceti anumite schimbari in camin, care ar putea contribui la imbunatatirea relatiilor cu partenerul de viata.

In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti tentat sa cheltuiti o suma destul de mare. Va recomandam sa fiti prudent, fiindca nu este o zi favorabila investitiilor.

Leu

7 iulie 2018

Este o zi buna pentru a va ocupa de rezolvarea unei probleme financiare mai vechi.

Daca vi se propune o colaborare, ar fi bine sa nu o refuzati, pentru ca ar putea determina o schimbare in bine in viata dumneavoastra.

N-ar strica sa va consultati cu partenerul de viata.

Fecioară

7 iulie 2018

Se anunta o zi destul de incarcata, asa ca eastrolog.ro va sfatuieste sa va organizati cat mai riguros.

S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute.

Nu este exclus sa va schimbati programul in ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgenta a unui partener de afaceri.

Balanță

7 iulie 2018

Este momentul sa va concentrati atentia asupra problemelor din camin.

Va puteti baza pe intuitie, dar va sfatuim sa tineti cont si de dorintele partenerului de viata.

Dupa-amiaza, o ruda v-ar putea cere ajutorul intr-o chestiune financiara.

Scorpion

7 iulie 2018

Astazi s-ar putea ivi ocazia sa rezolvati o problema financiara care va preocupa de mai mult timp.

In prima parte a zilei este posibil sa vi se propuna o afacere care se anunta profitabila pe termen lung.

Eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile de orice fel.

Săgetător

7 iulie 2018

Aveti ocazia sa puneti in practica planurile pe care vi le-ati facut in legatura cu o afacere.

Relatiile cu prietenii ar trebui sa fie foarte bune.

Dorinta dumneavoastra de libertate ar putea genera tensiuni in familie. Va sfatuim sa fiti diplomat si sa nu refuzati comunicarea cu membrii familiei.

Capricorn

7 iulie 2018

Astazi aveti tendinta sa va ocupati de mai multe proiecte in paralel. Inainte de a incepe ceva nou, eastrolog.ro va recomanda sa finalizati macar o parte dintre lucrarile deja incepute.

Pentru a realiza ceea ce v-ati propus, este necesar sa fiti inventiv si perseverent.

Se pare ca traversati o perioada de instabilitate financiara. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa nu va lasati tentat de castiguri usoare si speculatii.

Vărsător

7 iulie 2018

Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun pentru a demara noi activitati. Azi sunt favorizate si planurile de viitor in ceea ce priveste locuinta si viata de familie.

Partenerul de viata si familia va incurajeaza si sunt dispusi sa va ajute.

Dificultatile cu care va confruntati in aceasta perioada sunt trecatoare. Va recomandam sa fiti mai optimist.

Pești

7 iulie 2018

Astazi creativitatea ar trebui sa fie la cote inalte si va poate ajuta sa rezolvati probleme dificile intr-un mod ingenios.

Eastrolog.ro va recomanda sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta.

Relatiile sentimentale parcurg o perioada favorabila. Atentie la tendinta de a-i face reprosuri nemeritate persoanei iubite!

sursa: eastrolog.ro