Radio Simplu

Astrele influențează puternic horoscopul de weekend, 6-8 iulie! Zodia ta cum va fi influențată?

Influența planetelor și a astrelor este foarte puternică în aceste zile și vei observa schimbări majore, atât în comportamentul tău, cât și în cel al persoanelor din jurul tău.

Berbec
Există momente când lucrurile se rezolvă pur și simplu de la sine, cam așa se definește weekendul tău. După atâta răbdare, iată că apare și soarele.

Taur
Imaginează-ți că locuiești într-o casă luxoasă și ai un zâmbet larg pe față, privind-o! Acum deschide ochii, căminul tău este cel de care ai nevoie în acest weekend.

Gemeni
Momentele în care îți adresezi întrebări legate de sine vor fi din ce în ce mai dese în acest weekend. Ai greșit cu ceva?

Rac
Ai tot fost plecat în ultima vreme, iar acum vrei să îți reîncarci puterile în sânul familiei. Profită de acest final de săptămână.

Leu
Soarele se plimbă din Jupiter în Neptun, în aceste zile, așa că vei avea câteva momente în care vei pune la îndoială cuvintele celor din jur.

Fecioară
Inteligența ta pare să îi domine pe toți, în acest final de săptămână. Vei rămâne chiar și tu uimit de ce gândire ai.

Balanță
Balanțele vor fi binecuvântate cu o energie desăvârșită în acest weekend și vor rezolva tot ce și-au propus.

Scorpion
Se spune că soarta face miracole și o vei simți mai bine ca niciodată sâmbătă. Ai încredere și doar bucură-te de rezultat.

Săgetător
Dicționarele definesc cuvinte, iar viața ta definește amintiri de neuitat, pe care le vei dobîândi în aceste zile.

Capricorn
Ai o perspectivă clară asupra vieții, de câteva zile și profiți de weekend pentru a-ți face planuri.

Vărsător
Ești strălucitor și ai o minte sclipitoare, așa că te putem numi vedeta weekendului.

Pești
Cu toții suntem născuți cu un talent, dar tu ai impresia că nu ți l-ai găsit până acum. Zic până acum, pentru că weekendul va face lumină în acest caz.