Radio Simplu

Horoscop 27 iulie. Zodia vizată de Eclipsă

Horoscopul din 27 iulie vă recomandă să țineți cont de aspectele tensionate ale zilei de mâine, când pe lângă Mercur retrograd, vom avea Eclipsă Totală de Lună, un fenomen extrem de rar și de important pentru zodii. O zodie va primi lovitura vieții, toate planurile îi sunt date peste cap într-o secundă.

Horoscop 27 iulie Berbec

Horoscop bani Berbec: Atingeți-va de capital și extindeți-va în direcții noi, că să va între sume apreciabile din afacerile mai vechi.

Horoscop sănătate Berbec: Energia corporală va fi la cote înalte, va veți simți protejați și ghidați de forțe divine în menținerea sănătății fizice și mentale.

Horoscop dragoste Berbec: Treceți printr-un proces de echilibru al relațiilor de familie, viață amoroasă devine tot mai tumultoasă și va crează un confort la care țineți.

Horoscop carieră Berbec: Momentul acesta indică cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastră ierarhici; imbinati creativitatea cu viziunea realistă pe termen lung.

Horoscop 27 iulie Taur

Horoscop bani Taur: Invențiile pe care le-ați făcut în ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, încât va bucurați de câștiguri neașteptate, stârnind un vârtej existențial.

Horoscop sănătate Taur: Sistemul imunitar are în continuare nevoie de stimulente, însă începe să lucreze din ce în ce mai eficient.

Horoscop dragoste Taur: Iubirea din viață voastră va fi pusă pe un piedestral, va fi idealizată și va căpăta conotații mistice.

Horoscop carieră Taur: Nu va vor lipsi tenacitatea, încrederea și voința de a reuși în viață, de a găsi un nou serviciu.

Horoscop 27 iulie Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Ar trebui să ai în atenție preocuparea de a câștiga bani din activitatea pe care ți-ai propus să o demarezi astăzi.

Horoscop sănătate Gemeni: Asigurați-va că aveți un somn bun și suficient că durată și veți avea parte de un efect secundar pozitiv: creșterea rezistenței sistemului imunitar.

Horoscop dragoste Gemeni: Iubirea din viață voastră va fi pusă pe un piedestral, va fi idealizată și va căpăta conotații mistice.

Horoscop carieră Gemeni: Dacă există activități inițiate și neterminate, ele merită reluate și duse la îndeplinire; momentul este prielnic și veți culege curând roadele muncii depuse.

Horoscop 27 iulie Rac

Horoscop bani Rac: Este un moment prielnic pentru extinderea activităților cu un caracter lucrativ; fiți deschiși la posibilitatea de a reacționa rapid la ocazii ce apăr pe neașteptate, că să va bucurați de câștiguri importante.

Horoscop sănătate Rac: Debordați de sănătate și de energie, sunteți echilibrat fizic și psihic.

Horoscop dragoste Rac: Relația de cuplu poate trece printr-o adevărată renaștere, grație trigonului regal, care netezește cutele trecutului, dând speranța viitorului.

Horoscop carieră Rac: Succesul va veni ușor și va va lasă cu gură căscata, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune va vor propulsa în vârf.

Horoscop 27 iulie Leu

Horoscop bani Leu: Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate să va creeze un câmp favorabil la nivel financiar; primiți oferte care să atragă după ele o promovare.

Horoscop sănătate Leu: Fugă de durere e tot o formă de evaziune, va mândriți cu o sănătate exemplară, demnă de invidiat.

Horoscop dragoste Leu: Avântul primăvăratec va priește, stați grozav la capitolul comunicare și va exprimați deschis sentimentele față de persoană iubită.

Horoscop carieră Leu: La locul de muncă, se poate dovedi oportună reluarea unei inițiative și examinarea aspirațiilor legate de viitor vostru în carieră.

Horoscop 27 iulie Fecioară

Horoscop bani Fecioara: Sunteti binecuvantati cu bunastare si starea financiara se va imbunatati simtitor.

Horoscop sanatate Fecioara: Vesti bune pentru aceia dintre dumneavoastra care au facut eforturi minime de a-si intretine sanatatea, ei vor fi in mare forma.

Horoscop dragoste Fecioara: Steaua iubirii este favorabila cuplurilor nou formate si celor cu niste convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruste de a se casatori.

Horoscop cariera Fecioara: Astrele va promit o viata profesionala mult mai profitabila si mai stabila, va puteti urma linistiti intuitiile profesionale.

Horoscop 27 iulie Balanță

Horoscop bani Balanța: Va aruncați în proiecte profesionale tumultoase din care puteți înregistra câștiguri substanțiale.

Horoscop sănătate Balanța: Va scade considerabil riscul de infecții, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare și dureri de cap, dacă ați face o cură cu astragalus-plantă medicinala.

Horoscop dragoste Balanța: Va merge bine în amor, aveți ocazia să puneți la punct probleme nerezolvate în trecut, puteți călători cu persoană iubită.

Horoscop carieră Balanța: Aveți ocazia să folosiți cu măiestrie niște ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare nouă afacere, sunteți ajutat în acest sens de către asociații dumneavoastră printr-o infuzie de capital.

Horoscop 27 iulie Scorpion

Horoscop bani Scorpion: Toate tranzactiile financiare se desfasoara intr-o maniera cat mai transparenta si mai oficiala.

Horoscop sanatate Scorpion: Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale.

Horoscop dragoste Scorpion: Vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste.

Horoscop cariera Scorpion: Sustinuti de o puternica ambitie si de o energie venita din inaltimi, va mobilizati fortele pentru a va realiza proiectele la care sunteti angajati.

Horoscop 27 iulie Săgetător

Horoscop bani Săgetător: Un pont primit de la șef ori de la cineva aflat într-o poziție de autoritate poate fi lesne transformat într-un câștig bănesc concret.

Horoscop sănătate Săgetător: Starea dumneavoastră de sănătate are efecte pozitive pentru zonă lombara a coloanei vertebrale și pentru nervul sciatic.

Horoscop dragoste Săgetător: Aveți nevoie de un timp petrecut în solitudine, pentru a încerca să descoperiți gradul de intensitate al sentimentelor față de persoană de lângă voi.

Horoscop carieră Săgetător: Aveți ocazia să puneți la punct o afacere de familie și primiți sfaturi profesionale excelente de la cei apropiați.

Horoscop 27 iulie Capricorn

Horoscop bani Capricorn: Pe plan financiar va merge bine, insasi patroana banilor se ocupa de cresterea veniturilor directe.

Horoscop sanatate Capricorn: Primiti influxuri energetice puternice, pozitive si vi se accentueaza spiritul de competivitate.

Horoscop dragoste Capricorn: Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti.

Horoscop cariera Capricorn: Aveti de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa intr-o pozitie importanta in conducerea unei institutii.

Horoscop 27 iulie Vărsător

Horoscop bani Vărsător: Partea care va revine dintr-o moștenire constituie instrumentul în reușită spectaculoasă a unei afaceri care va constitui un salt uriaș în ierarhia socială.

Horoscop sănătate Vărsător: Efortul dumneavoastră de ameliorare a afecțiunilor cronice poate da rezultate surprinzător de bune, mai ales în cazul afecțiunilor osoase, a celor de piele și de rinichi.

Horoscop dragoste Vărsător: Iubirea din viață voastră va fi pusă pe un piedestral, va fi idealizată și va căpăta conotații mistice.

Horoscop carieră Vărsător: Dacă la capitolul sănătate și relații stați bine, iată că mercur retrograd și Eclipsa de soare va vor da viața peste cap și veți simți cum nimic din ce credeați că e bine și stabil nu va mai fi la fel.

Horoscopul din 27 iulie avertizează că efectul Eclipsei și al lui Mercur retograd va fi devastator pentru nativii zodiei Vărsător, pe planul carierei. Se desfac contracte, se încheie etape financiare importante. Relațiile cu șefii sau cu partenerii de afaceri sunt tensionate.

Horoscop 27 iulie Pești

Horoscop bani Pești: Gândirea dumneavoastră este excesiv de preocupată de problemele bănești care au șanse bune de reușită după ce va puneți în practică planurile personale.

Horoscop sănătate Pești: Asigurați-va că aveți un somn bun și suficient că durată și veți avea parte de un efect secundar pozitiv: creșterea rezistenței sistemului imunitar.

Horoscop dragoste Pești: Steaua iubirii este favorabilă cuplurilor nou formate și celor cu niște convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruște de a se căsători.

Horoscop carieră Pești: Steaua uluitor de norocoasă va ajută să primiți recunoașterea profesională pe care o meritați sau pentru care ați muncit în șir.