Radio Simplu

21 de adevaruri despre nativii din zodia Rac

Pentru a putea înțelege mai bine personalitatea Racului, studiaţi această listă cu cele mai cunoscute trăsături ale lor:

1. Au o intuiţie excelentă şi capacitatea de a citi oamenii

Nativii acestei zodii au o intuiţie unică, care le permite să vadă detaliile, la care alţii nici nu acordă atenţie. Înţeleg oamenii imediat dacă au un comportament straniu sau ciudat. Aceşti nativi ar trebui să se bazeze pe instinctele lor, pentru că niciodată nu vor da greş.

2.Racii – amanţi pasionali

În treburile sentimentale, Racul niciodată nu se mulțumește cu puţinul. Vor fi cei pasionali iubiți, iar dragostea lor nu se aseamănă cu nimic – simțind-o, ai senzaţia că eşti viu.

3. Le poţi frânge inima foarte uşor

Racii sunt foarte sensibili, ei suportă foarte greu când cineva se joacă cu inima lor, sau mai rău când o frâng. Au nevoie de foarte mult timp, pentru a se vindeca de o relaţie nereuşită şi a-şi întoace echilibrul.

4. Racii sunt foarte generoși

Îşi bucură prietenii şi oamenii apropiaţi cu cadouri fără vreun motiv. Şi nu o fac pentru că se simt obligați – ei iubesc să vadă zâmbetul pe faţa celor dragi.

5. Sunt misterioși

Racii nu sunt acele persoane care îşi vor destăinui secretele imediat, nu iubesc să-i anunțe pe cei din jur despre fiecare gând şi emoție.

6.Racii adoră gingășiile

Aceşti nativi adoră să se simtă iubiți şi utili, iar latura lor sentimentală are mare nevoie de gingășie.

7. Sunt tăcuţi şi liniştiţi…până nu-i atingi

Nu crede că te vei putea urca în capul unui Rac. Dacă-l vei provoca, îşi va scoate cleștele îţi va arăta unde ţi-e locul.

8. Au schimbări bruşte de dispoziție

Uneori dispoziţia acestor persoane se schimbă ca vântul. Când le este bine – se simt excelent, când le este rău – e rău cu adevărat. Ei încearcă să-şi ţină emoţiile, însă nu întotdeauna le reușește.

9. Nu-şi vor lăsa niciodată prietenul la nevoie

Racii apreciază foarte mult prietenia, de aceea sunt gata la multe lucruri pentru a-şi ajuta prietenul apropiat. Acești nativi pot asculta, iar când cineva apropiat se simte rău, e gata să lase totul pentru a-i oferi susținere morală.

10. Racii pot cădea în sentimentalism şi nostalgie

Uneori sunt atât de mult adânciți în amintirile despre trecut, încât uită de prezent. Acestor oameni le este greu să lase ceva în trecut.

11. Racii tind să aibă doar relații cu sens, profunde

De obicei aceşti nativi nu sunt interesați de relaţii de scurtă durată, fiind mai fideli relațiilor lungi. Au nevoie de mult timp pentru a întâlni persoana corectă, însă dacă o găsesc vor fi dedicaţi 100 % relaţiei.

12. Au nevoie de căminul lor confortabil

Racii se simt cel mai confortabil între pereții casei lor. Pentru aceasta vor depune mult efort şi energie pentru a-şi crea un cămin al lor, confortabil.

13. Când sunt nefericiți, sunt foarte tăcuți

Dacă i-a supărat ceva, pot construi un perete între ei şi lumea înconjurătoare. Oamenii apropiați nu ar trebui să o ia ca pe o supărare personală…pur şi simplu Racul are nevoie de timp, pentru a fi singur ca să-şi revină.

14. Nu se pot înțelege cu persoanele obraznice, fără bun-simţ

Racii pot găsi limbă comună cu diferite persoane, însă dacă eşti obraznic, te va respinge imediat.

15.Au nevoie de timp pentru a se deschide

Racii sunt destul de timizi, în special în compania oamenilor necunoscuţi. Când le vei câștiga încrederea şi prietenia, vei vedea că nu sunt deloc tăcuți. Important e să nu-i grăbești, pentru că au nevoie de timp.

16. Racii sunt deschiși la tot ce-i nou şi inovativ

Acestea sunt oamenii visători, imaginația lor nu are limite. Sunt deschiși la tot ce e nou şi preferă să analizeze totul singuri, să nu creadă părerile altora.

17. Racii nu uită

Racul încearcă să trateze oamenii ca pe sine însuși, însă dacă cineva i-a trădat încrederea, nu va uita mult timp. Mai bine să nu strici relația cu un Rac, pentru că are o memorie bună şi nu va uita prea curând trădarea.

18. Racii sunt puternici şi rezistenți

Deşi sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor, acești nativi nu sunt deloc slabi. Orice s-ar întâmpla, vor ţine piept loviturilor sorţii până la final, în aceasta se manifestă rezistenţa lor incredibilă.

19. Întotdeauna intuitiv îşi vor proteja persoanele dragi

Pentru acești nativi, persoanele apropiate sunt pe primul loc. Au un instinct bine dezvoltat de a avea grijă şi a proteja.

20.Racul – personalitate complicată şi multilaterală

Nativii născuți în această zodie sunt firi destul de multilaterale. Dacă ţi se pare că în sfârșit ai înțeles totul despre el, ia şi face ceva cu totul neașteptat.

21.Racii sunt compătimitori şi empatici

Compătimirea şi empatia – trăsături esențiale ale Racilor, întrucât sunt dintre cele mai grijulii şi atente persoane. Știu cum să-i înțeleagă pe alții, pentru că sunt capabili să se pună în locul altcuiva şi să vadă lucrurile cu ochii lui.