Radio Simplu

Horoscop 22 august. O zodie iubește din nou

HOROSCOP 22 august 2018: Încăpățânarea nu va aduce nici pe departe un rezultat pe măsura așteptărilor. Ceva ce pare primordial la prima vedere este de fapt doar o iluzie.

Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!

Horoscop 22 august 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec

Dacă ești în căutarea unui nou partener de viață, se observă pe parcursul acestei zile posibilitatea de a întâlni persoane noi, de a le cuceri prin șarmul de care dai dovadă.

Însă totul se poate rezuma momentan la un flirt sau o aventură de o noapte, de aceea se recomandă prudență.

HOROSCOP Taur

Evită discuțiile în contradictoriu la locul de muncă, astrele pot să îți aducă la cunoștință adevăratul caracter al celor din jur. Pe de altă parte, capitolul sentimental mai bine aspectat, îți poate oferi vești bune, poate, de ce nu, o cerere în căsătorie, vestea unei deplasări externe.

HOROSCOP Gemeni

Toate lecțiile acumulate în timp acum îți vor fi de folos pentru a face rost de bani, să te relansezi.Te vei gândi la viitor, vei analiza statutul social, profesional, relația sentimentală, starea de sănătate. Se pare că astrele vin să-ți atragă atenția asupra unor situații ce merită a fi revizuite pe toate planurile.

HOROSCOP Rac

Te poți întâlni întâmplător cu un prieten care te va invita în oraș sau la cină, dar nu este bine să onorezi propunerea, întrucât sunt șanse mari să afli ceva neplăcut. Pare că azi, vei găsi indicii care să îți confirme faptul că tot ceea ce ai afirmat în ultimul timp despre cineva este adevărat.

HOROSCOP Leu

Ziua de astăzi ar putea aduce provocări pe partea spirituală. Se întrevede un marcaj puternic ce vizează trăirile interioare, lupta cu propriile frici, posibilitatea de a-i confrunta pe cei care încearcă să te domine, însă tocmai de aici poate să vină și rezolvarea problemelor cu care te confrunți.

HOROSCOP Fecioară

Bine ar fi ca în această zi să acționezi cu diplomație, să eviți luarea deciziilor importante. În caz contrar, se va declanșa o stare de violență, de instabilitate sufletească, care nu va aduce niciun lucru bun pe plan afectiv. Cel mai dezavantajat va fi partenerul de viață, deoarece va trebui să facă un efort pentru a te liniști.

HOROSCOP Balanță

Pe plan financiar sunt posibile unele dificultăți, de aceea zodiacool.ro te sfătuiește să cauți o activitate relaxantă pe seară. La o adunare socială ai șanse mari să întâlnești persoane noi, se va creiona contextul pentru a stabili termenii și condițiile unei noi colaborări.

HOROSCOP Scorpion

Dorința de a-ți ajuta colegii te va împiedica să-ți termini treaba la timp. Riscul de a sta peste program este mare. Însă atenție la priorități, ai grijă ca familia să nu aibă de suferit. Prin urmare, relația cu partenerul, copiii va trece în atenția ta, vei dori să te detașezi de toate problemele de la muncă.

HOROSCOP Săgetător

Descoperi că nu toate prieteniile tale sunt bazate pe afinitate, ci că unele sunt din pur interes. O persoană din anturaj încearcă să te discrediteze, zodiacool.ro îți recomandă să te concentrezi pe realizarea proiectelor urgente. Decizia de a pune capăt unor relații toxice este susținută de astre.

HOROSCOP Capricorn

Șanse mari de a face investiții financiare. Chiar dacă totul pare de bun augur, totuși este necesară verificarea corectitudinii partenerului de afaceri. zodiacool.ro îți recomandă prudență în tot ceea ce faci. Pe partea sentimentală lucrurile merg destul de bine și compensează stresul de la locul de muncă.

HOROSCOP Vărsător

Relația cu persoana iubită ar putea deveni tensionată, din motive care țin numai de tine. Posibil că te-a indispus o veste despre o persoană apropiată sau să fi fost prea competitiv în ultima vreme la locul de muncă. Încearcă să te relaxezi, amână deciziile importante pentru altă zi.

HOROSCOP Pești

Te pot trezi peste noapte responsabili de bunurile unui partener, te poți asocia într-o afacere doar pentru că ești înțelept, poate chiar vei face un împrumut pentru o persoană.

Situațiile pot fi multiple, ele vor veni în această zi pentru a-ți testa încrederea atât în propria persoană cât și în ceilalți.