Radio Simplu

Horoscop 21 august 2018. Întâlnire de gradul zero, mulţi bani și o ultimă șansă la dragoste

HOROSCOP 21 august 2018: Șanse unice de a primi cadouri scumpe sau un bonus. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!

Horoscop 21 august 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec

Astăzi simți că îți revii dintr-o stare interioară de dezechilibru, posibil să ieși la suprafață cu o altă versiune a ta.

Sacrificiile enorme pe care le-ai făcut de dragul muncii, te-au făcut să-ți pierzi partea de confort oferită de partener, însă totul se va remedia, acel gol se va umple în a doua parte a zilei.

HOROSCOP Taur

Superiorii îți apreciează ideile și munca depusă la serviciu. Totuși, datorită stresului, simți nevoia să ieși în oraș cu prietenii, pentru a petrece timp departe de partenerul iubit și a te detașa de responsabilități. Acest demers este de bun augur, va aduce o revigorare a relației.

HOROSCOP Gemeni

Dacă dorești să vinzi un bun, zodiacool.ro îți recomandă să te documentezi înainte, se pare că cineva dorește să profite de tine. În schimb, ești ajutat în această zi de cineva din anturaj sau din familie pentru a organiza un cadru romantic pentru partenerul de viață, vei dori ca totul să fie perfect pentru a-ți exprima dragostea, și așa va fi.

HOROSCOP Rac

Astăzi vei avea parte de un prilej favorabil pentru a negocia un contract sau a încheia un parteneriat. Dacă vei aduce argumente în sprijinul unui principiu, vei fi susținut pentru a-ți atinge scopul. Sentimental, dacă ești singur, te vei putea îndrăgosti, la un eveniment sunt șanse să remarci pe cineva.

HOROSCOP Leu

Pe partea emoțională starea de bine va veni dacă vei face o plimbare în natură împreună cu partenerul drag. De asemenea, condusul te poate relaxa, numai că încearcă să-ți temperezi instinctele agresive, sunt șanse mari să fii sancționat în trafic din pricina vitezei și a neatenției.

HOROSCOP Fecioară

Relația cu cineva din anturaj, pe care îl consideri ca pe un frate poate fi tensionată din cauza aflării unui secret, acesta poate a mințit în legătură cu o situație, recomandăm să fii calm, pentru a rezolva coflictul.

Din cauza stresului riști să ajungi de urgență la spital, însă tratamentul pare că nu mai este eficient, se dorește o altă abordare, naturistă.

HOROSCOP Balanță

Partenerul de viață se poate arăta nemulțumit de modul în care este tratat sau nu mai este interesat de tine, iar pe acest subiect se va declanșa o întreagă discuție. Însă nu sunt recomandate în această zi confruntările directe, deoarece totul se va întoarce împotriva ta, chiar dacă nu ai nicio vină.

HOROSCOP Scorpion

Îți va fi greu să admiți că unii oameni sunt limitați, că nu își pun unele probleme de conștiință. Concentrarea asupra unei activități creative te va scoate din rutină și te va ajuta să eviți o ceartă cu aceștia. Pe seară, dragostea la prima vedere te poate surprinde, cel mai probabil la un eveniment.

HOROSCOP Săgetător

Șanse mari să fii chemat la un interviu, să ai de efectuat drumuri pe la instituțiile statului pentru a achita unele facturi, cel mai probabil toate aceste demersuri au în substrat o natură financiară.

Încearcă să iei o decizie pe partea profesională, poate ar fi bine să te orientezi spre un domeniu care îți poate aduce satisfacții.

HOROSCOP Capricorn

Profită de energia pozitivă a zilei de astăzi. Negocierile, planurile de afaceri, contractele de colaborare au șanse de succes.

Ar fi bine să nu mai cauți punctele slabe ci să treci la acțiune. Se vor materializa noile idei, însă important este să îți păstrezi calmul, încrederea în forțele proprii și credința în Dumnezeu.

HOROSCOP Vărsător

Vei avea parte de revelații, de inspirație, vei fi avantajat dacă te numeri printre cei care au început ceva în ultima vreme, acum vei trece la un alt nivel, te vei extinde.

Dacă te simți mai neîncrezător în forțele proprii, vei constata că vei fi ajutat de Univers prin oameni ce vor veni să te însoțească în drumul maturizării financiare.

HOROSCOP Pești

Astrele trag în această zi un semnal de alarmă, atenție la sănătate. Pot apărea unele probleme și complicații cauzate de amânarea de pe o zi pe alta de a merge la un consult de specialitate. Acum este un moment potrivit pentru a lua decizia de a adopta un stil de viață sănătos.