Radio Simplu

Horoscop 2020. Zodiile care au ghinion uriaș la bani

Iată care sunt zodiile care ajung la sapă de lemn, după mulți ani în care au avut mare noroc.

Anul 2020 vine cu mari probleme financiare pentru două zodii. Pentru prima dată după mulți ani, nativii acestei zodii vor ajunge într-un impas financiar și vor fi nevoiți să facă o mulțime de schimbări în viața lor încă din primele luni ale anului.

Toată lumea a așteptat venirea anuli 2020, însă pentru aceste două zodii, chiar dacă lucrurile par favorabile în viața de cuplu și în familie, nu același lucru se poate spune și despre sectorul financiar.
Nativii zodiei Berbec vor avea un an de-a dreptul epuizant, care îi va pune la mare încercare încă din primele zile ale anului. Vor fi o mulțime de teste pe care le vor avea de trecut, iar de ei depinde reușita lor.
E o mare agitație în sectorul financiar în anul 2020. Încă din ianuarie încep să apară probleme fie la locul de muncă, fie în familie, din cauza lipsei banilor. Niște termene limită de a da înapoi niște bani ori niște datorii mai vechi se vor afla permanent în mintea nativilor Berbec, iar aceștia vor petrece multe ore pentru a face calcule epuizante.

Va fi mai dificil pentru nativii zodiei să se mențină pe linia de plutire din punct de vedere financiar, pentru că nici la serviciu lucrurile nu vor fi prea bune, iar promovarea așteptată va mai întârzia cel puțin un an. Cu multă răbdare și cu ceva eforturi, nativii zodiei vor răzbate în anul 2021.

Nativii zodiei Rac, sfătuiți să nu se împrumute
A doua zodie care nu se poate bucura de liniște din cauza lipsei banilor este zodia Rac. Cunoscuți ca pasionați de cumpărături și că fac de multe ori excese, nativii zodiei Rac sunt nevoiți în 2020 să strângă cureaua și să facă mai multe economii în anul care vine. E o agitație mare în sectorul financiar și va fi astfel timp de câțiva ani, iar starea de austeritate se va menține și le va crea o frustrare imensă nativilor zodiei. În cazul în care nu vor restrânge bugetul, nativii se vor trezi într-un adevărat impas, din care nu vor reuși să iasă.

Unii nativi ai zodiei Berbec vor avea probleme în cazul în care vor considera că ar fi bine să facă niște împrumuturi. În anul 2020, ar fi mai bine să evite să facă datorii, deoarece le va fi greu să le achite la timp. De asemenea, și viața de familie ar putea avea de suferit în cazul în care se vor întinde mai mult decât le permite plapuma.