Radio Simplu

Horoscop 14 ianuarie 2020, cu Neti Sandu. Zodia ca castiga multi, multi bani

Astrologul Neti Sandu ne prezinta horoscopul de astazi.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 BERBEC
O s-aveti de dat vreun examen, va duceti, poate, la un interviu ca sa lucrati altundeva si-o sa luati mai multi bani. E posibil sa luati niste bani si sa va ganditi la o iesire cu familia la sfarsit de saptamana, undeva la relax, ori poate in doi, c-aveti multe sa va spuneti.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 TAUR
Poate va invita cineva in plimbare pe alte meleaguri si o sa vedeti cum stati cu timpul si cu banii, ca de chef de duca nu duceti lipsa. Se pare c-o sa primiti ajutor de prin alte parti, din strainatate poate, si o sa va gestionati altfel volumul de munca, o sa faceti fatza tuturor provocarilor.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 GEMENI
O s-aveti un castig de cauza, vi se platesc niste ore de munca, primiti vreun bonus, o zi libera, ceva drept recompensa. Intrunire cu niste factori decizionali si o sa va puneti mintea la contributie sa alegeti ceva bun pentru voi, sa aiba de castigat toata familia.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 RAC
Va puneti de acord cu partenerul de cuplu in privinta lucrurilor pe care vreti sa le luati, ca sa cheltuiti cu cap banii. O sa va puteti asocia cu niste oameni, macar temporar, sa vedeti cum merge afacerea respectiva, sa faceti rost de niste bani in plus, c-aveti cheltuieli mari.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 LEU
E bine sa nu-i dati prilejul partenerului de cuplu sa va faca reprosuri, sa n-ajungeti la cearta si la suparare. Voua va pot intra niste bani si sa mai luati una, alta pentru casa, or fi lucruri pe care v-au rugat copiii sa li le luati si o sa faceti un efort financiar.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 FECIOARA
E posibil sa vi se propuna o afacere interesanta si s-o luati in serios c-aveti nevoie de bani si sa lucrati si ceva diferit. Se pare c-o sa reganditi politica monetara a familiei, ca sa v-ajunga banii pana vine salariul, sau vindeti ceva care sa v-aduca un supliment financiar.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 BALANTA
Un castig, poate vin de undeva niste bani si o s-aveti pentru evenimentele de familie care se-anunta in perioada urmatoare. Voi o sa reluati una dintre activitatile preferate careia-i veti aduce unele imbunatatiri c-aveti nevoie si de o schimbare, de o gama de emotii proaspete.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 SCORPION
Sufleteste are de unde sa va fie mai bine daca o sa fiti si mai empatici cu partenerul de viata, sa nu se simta abandonat. Apare un motiv serios sa cheltuiti bani si sa rezolvati niste urgente, sa fructificati, practic niste sanse si sa va bucurati de roadele muncii voastre.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 SAGETATOR

O sa puteti lichida un conflict mai vechi, si de 2, 4 ani si sa continuati o relatie care v-a adus beneficii sufletesti. E momentul sa va reinventati, aveti probabil un proiect de sertar pe care tot voiati sa-l scoateti la lumina dar n-a fost contextul propice – acum trebuie atacat frontal.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 CAPRICORN

O reusita in plan profesional, poate vi se plateste o munca, pentru care pan-acum nu primeati niciun leu. O sa obtineti niste aprobari si o sa faceti progrese pe mai multe planuri – e un an ofertant pentru voi si ar fi minunat sa speculati la maximum toate posibilitatile.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 VARSATOR
Ati tot amanat programarea la doctor, la analize si o sa aveti de tras daca nici saptamana asta nu faceti nimic in acest sens. Intrevedere cu cineva care va propune o afacere si n-o sa stati pe ganduri pentru ca se-anunta bani frumosi in perspectiva si diverse alte oportunitati.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020 PESTI

Se pare c-o sa faceti niste cheltuieli care sa va scoata din bugetul alocat acestei perioade si sa va-mprumutati la fondul secret. Apar schimbari bruste la slujba si e bine sa va pastrati calmul, ca sa faceti cele mai bune alegeri, c-o sa fiti pusi, poate, sa luati vreo decizie.