Radio Simplu

Hannelore a devenit o bombă sexy, dar suferă din dragoste! Internauții cred că de vină este tot Bogdan, fostul ei soț

GALERIE FOTO (3)

Hannelore și Bogdan au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insulă și au rămas în atenția fanilor și a presei chiar și după ce filmările s-au încheiat și emisiunea a fost difuzată.

În ciuda faptului că frumoasa dansatoare s-a îndrăgostit nebunește de ispita Andy, ea și logodnicul ei de la vremea respectivă au decis să își mai acorde o șansă și, de dragul anilor petrecuți împreună și a sentimentelor pe care încă le aveau unul pentru celălalt, s-au căsătorit. Mariajul nu a durat mai mult de șase luni.


Hannelore suferă din dragoste
Întoarsă în România, Hannelore a apelat la ajutorul unui medic estetician și și-a pus implanturi mamare, devenind o adevărată bombă sexy, deși era o femeie atrăgătoare chiar și înainte de a deveni cunoscută.

În ultima vremne, însă, blondina a început să publice pe rețelele de socializare mesaje care îi fac pe internauți să creadă că încă suferă după Bogdan Ionescu, fostul ei soț.

„Suntem săraci, pentru că, în loc să iertăm, părăsim“, „Eu sunt aur iar tu preferi argintul şi asta e ok“ şi „Cheia succesului este stabilitatea emoţională“ sunt doar câteva dintre mesajele postate recent de Hannelore pe Instastory.