Radio Simplu

Fiul fostului președinte al României s-a iubit in mare secret cu Ioana Ginghina

GALERIE FOTO (2)

Nu mai e un secret că Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României. Actriţa care a divorţat recent de Alexandru Papadopol a mai trecut printr-o căsnicie eşuată, cu un alt actor, Daniel Tudorică, de care s-a separat în 2005, dar de care a divorţat în 2006. Ulterior, Ioana a avut o relaţie cu Dragoş Constantinescu, fiul fostului preşedinte al României, Emil Constantinescu.

Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României: „A fost căsătorită cu un actor”

„Dragoş Constantinescu, fiul fostului preşedinte Emil Constantinescu, a avut o relaţie extraconjugală, până de curând, cu actriţa de telenovele Ioana Ginghină. Ioana Ginghină a fost căsătorită cu un actor, de care a divorţat legal la începutul acestui an. De separat, ea s-a separat de fostul soţ la sfâşitul anului trecut”, a relatat, în 2006, ziarul Averea.

Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României: „Cei doi au ieşit mai multe luni împreună”

Se ştie că Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României. “Nici nu s-a despărţit bine de fostul soţ, că Ioana a devenit extrem de apropiată cu fiul fostului preşedinte Constantinescu. Cei doi au ieşit mai multe luni împreună, chiar au fost văzuţi în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie într-un magazin din Bucureşti, la cumpărături. Dragoş Constantinescu era atunci căsătorit, dar şi el a divortat”, mai scria ziarul. Relaţia s-a terminat repede, apoi Ioana s-a îndrăgostit de Papadopol, cu care s-a măritat în toamna lui 2007.