Radio Simplu

GSP LIVE // VIDEO Anamaria Prodan a replicat rapid după ce a fost provocată: „Țineți minte ceva”

Florin Manea, impresar și manager sportiv la Rapid, a dezvăluit suma fabuloasă pe care a încasat-o dintr-un singur transfer și a ironizat noul val de impresari apărut în fotbalul românesc. Pentru el, Ioan Becali rămâne cel mai de succes agent.

„1 milion de lire am luat cel mai mult dintr-un comision. Nu știu dacă sunt al doilea sau al treilea. Important e că am niște transferuri reușite la echipe din Anglia, Germania, adică niște transferuri bune.

Asta cu clasamentele… locul 1 e ocupat (n.r. râde). Nici nu se compară cu Giovanni Becali (n.r. întrebat despre Anamaria Prodan). Nici eu nu îmi permit să mă compar cu Giovanni Becali. El are transferuri făcute la Real, la Barca, la Chelsea. Noi despre ce vorbim? Despre transferuri la «Al-halal»?! Nu putem niciunul să ne comparăm cu Giovanni Becali, nici nu ajungi (n.r. la nivelul lui).

Aaa, când voi face și eu un transfer la Real Madrid… și nici atunci. E o prostie să încerci să te compari cu cineva. Eu sunt bucuros că avem un model către care să tindem. Mă refer la transferurile pe care le-a făcut, nu la modul în care își conduce afacerea sau la modul în care se comportă”, a spus Florin Manea, la GSP LIVE.

Unul dintre aceste 3 transferuri i-ar fi putut aduce lui Florin Manea comisionul uriaș despre care a vorbit în emisiune:

Gabriel Tamaș, de la Auxerre la West Bromwich (2010)
Dorin Goian, de la Palermo la Rangers (2011)
Răzvan Raț, de la Șahtior la West Ham (2013)
ANAMARIA PRODAN A REACȚIONAT IMEDIAT: „EU NU MĂ LAUD CU CÂȚI BANI AM”
Văzând declarațiile lui Florin Manea, Anamaria Prodan a reacționat și l-a „înțepat” la rândul ei pe managerul sportiv al Rapidului.

„Să-i dea Dumnezeu să ajungă să câștige miliarde din fotbal. Nu mă interesează ce vorbesc ceilalți despre mine sau cine cu cine se compară. Eu nu mă compar cu nimeni. Eu sunt Anamaria Prodan, care nu strigă în gura mare ce bani a făcut din fotbal sau din alte afaceri. Cred că nu interesează pe nimeni așa ceva. Cred cu tărie că oamenii care au valoare nu spun ce câștigă și cât.

Repet, eu nu mă compar cu nimeni și rar am auzit de ceva transferuri ale altor manageri. Și asta e păcat, pentru că toți cumva sunt buni pe meseria lor probabil, dar nu au relații. Și în fotbal totul ține de relații în mare parte. Țineți minte ceva, mai ales Florin Manea să țină minte: cei ce intră la mine în casă și stau la masa mea și îi consider familie nu au cum să vorbească despre mine nici la bine nici la rău. Toate ca toate pe lume, dar nimeni ca mine”, a spus Anamaria Prodan.