Radio Simplu

Fiica Ralucăi Moianu a împlinit 14 ani. Prima aniversare fără tatăl ei. “Știm că ne veghează”

GALERIE FOTO (2)

Mara a împlinit 14 ani, iar anul acesta este primul în care sărbătorește fără tatăl ei, marius Ancuța, care s-a stins din viață în urmă cu șase luni, din cauza cancerului la plămâni. Raluca Moianu a postat pe contul de socializare o imagine cu fetița ei, alături de care a scris un mesaj emoționant.

„La mulţi ani, scumpa mea!”, a scris Raluca Moianu pe Facebook, de ziua fiicei sale. „Aseară au venit prietenii ei cu tort, să-i facă o surpriză, în complicitate cu mama. Ea nu înțelegea de ce nu-i răspunde nimeni la telefon, nu știa că eu vorbesc cu prietenii ei și îi așteptăm. Am avut un an foarte greu. Dar tati o să rămână mereu cu noi. Știm că ne veghează, din Cer. Mara e o fire sportivă, seamănă cu tatăl ei. E un copil bun, știe ce-și dorește, învață bine, dar ca fiecare adolescent are momentele ei, însă ne desurcăm. Mara știe că tăticul nostru e tot timpul cu noi”, a spus Raluca Moianu, pentru Click.

Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit la vârsta de 50 de ani. Marius Ancuța era unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi și nimeni nu știa să fi suferit de vreo boală gravă.