Radio Simplu

Greșeli care aduc sărăcia în casa ta! Nu le mai face…

Mulți oameni se confruntă în viață cu negativismul, care împiedică dezvoltarea și le blochează calea către succes.

Uneori lucrurile din casă atrag energia negativă și duc la sărăcie, știai asta?

Fiecare lucru are propriul său câmp energetic.

Există obiecte care atrag bunăstarea și bogăția și există și acelea care nu poartă nimic decât negativ. Dacă ai probleme, nu te grăbi să dai vina pe oamenii din jurul tău.

Pentru a face față problemelor, fă o inspecție atentă a casei și dacă lista de mai jos se potrivește casei tale, scapă de lucrurile care atrag nefericirea și sărăcia!
Gunoiul

Orice coș de gunoi înfundă spațiul și nu posedă o energie pozitivă. Bine este ca sa arunci gunoiul cat mai des posibil. Nu trebuie tinut cu zilele, intrucat aduce saracie.

Obiecte de curățenie

Curățenia casei tale ar trebui să fie permanentă, iar articolele pe care le folosești ar trebui să fie ordonate. Este mult mai plăcut să ștergi praful cu o cârpă frumoasă și să mături cu o mătura nouă. În plus, toate articolele pentru curățenie sunt folosite pentru a „exila” negativul din casă. Ai grijă și înlocuiește măturile vechi cu altele noi, dacă acestea au un aspect neplăcut.

Simboluri ale bogăției sparte

Mulți păstrează în casă diferite figuri, amulete și obiecte capabile să atragă energie monetară. Pentru că așteptarea averii să nu se transforme în sărăcie, urmăriți cu atenție obiectele.
Acestea trebuie să fie intacte, fără fisuri și alte daune. Desigur, nu ar trebui să fie prăfuite. Scapă de acele lucruri dacă nu sunt intacte.

Portofel vechi

Portofelul este capabil să atragă bani. Cu toate acestea, trebuie să fie utilizat pentru scopul propus. Portofele rupte, în care depoziteți bilete și chitanțe, îți vor agrava situația financiară.

Obiecte crăpate, ciublite:

Cupe, căni, plăci, oglinzi, toate acestea au un efect negativ și atrag sărăcia. Dacă bei dintr-o ceașcă preferata, dar spartă, atunci nu aștepta un aflux de finanțe.

Flori uscate și alte lucruri care poartă energie negativă

Florile uscate colectează praful care este încărcat cu energie negativă. Același lucru este valabil și pentru părțile de animale: coarne, animale împăiate, piele de animale.
Înconjoară-te cu lucruri funcționale și creează energia confortului prin amenajarea corectă a mobilierului.